Hej!

Jag har precis alldeles nyss köpt en använd ipod touch, som är ca 2 månader gammal. Eftersom någon haft den förut är den anpassad till den personens itunes.

När jag pluggade in itouchen i datorn kom först itunes upp och den lilla symbolen som visar att ipoden är ansluten dök upp. Men det allting var anpassat efter den killen jag köpte spelaren av, så jag gjorde en uppgradering och allting han hade lagt in försvann. Inklusive alla program (spel, maps, youtube etc) vilket inte riktigt var meningen.

När jag sedan skulle plugga in ipoden igen (hade tagit ut den) så connectade den inte till itunes - alltså jag får ingen kontakt med den, symbolen dyker inte upp, jag kan inte synkronisera. Har ingen aning om vad detta beror på - jag har senaste versionen av itunes (eller hade det först men prövade sen att installera föregående version för att se om det fungerade att synkronisera då men det gjorde det inte). Jag har USB port 2.0 och jag ansluter via datorn och inte tangentbordet. Ipoden lyser upp och klickar till när jag ansluter och börjar ladda upp så det är inget fel med överföringen där.

Sen undrar jag, hur gör man för att få tillbaka de där programmen och spelen som redan fanns (uppgraderingen)?

Prata gärna i ett lättbegripligt och enkelt språk - jag är inte så haj på teknik vilket försvårar att få igång den här själv avsevärt

MVH Sofia