Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
antitull

antitull

Medlem
  • Plats Nacka
  • Registrerad 2007-11-23
  • Senast aktiv 2008-05-12
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen antitull har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av ihrelius:

Jag kan tydligen bara ringa från min adressbok. Slår jag nummer kastas jag tillbaka "home". samma sak om jag vill läsa mottagna samtal eller sms.

Det står TELENOR i övre vänstra hörnet.

Ska man ställa in något eller installera något mer program, typ anysim motsv?

Telen är jailbreakt och återuppgraderad till 1.1.2 som den var orginal, funkar finns annars.

Känns som någon ytterligare spärr som jag aldrig läst om.

Det här är en känd bugg som kan lösas genom att du går in på installer och laddar hem ett program som heter IWORLD och installerar detta. Återigen vill jag meddela alla som inte får sina telefoner att fungera eller saknar simkort att ringa mig på 0704913988. Jag hjälper dig att jailbreaka din telefon och installerar svenska menyer och jag säljer även Black Stealth Sim.

Hej allihopa! Jag säljer den nyaste versionen av Black Stealth Sim och bor i Stockholm. Som de flesta redan vet här går det alltså att använda en 1.1.2 iphone med detta kort tillsammans med ditt svenska simkort i telefonen. Maila mig på sundelin.patrik@gmail.com eller ring mig på 0704913988

Hej allihopa! Jag säljer Stealth Sim kort och bor i Stockholm. Som de flesta redan vet här går det alltså att använda en 1.1.2 iphone med detta kort tillsammans med ditt svenska sim kort i telefonen. Maila mig på sundelin.patrik@gmail.com om du är intresserad

Senast redigerat 2007-12-17 21:58

Jag kör med ett program som heter smartFTP. Hur ska jag få över appsnapp till telefonen och sedan komma åt det på telefonen?

Nej ja kommer inte ut alls. Det fungerade att ansluta till mitt trådlösa nätverk men jag kommer inte ut på nätet. Jag måste lådda hem appnsapp till telefonen på något sätt. Hur ska jag gå tillväga?

Jag får upp meddelandet (safari cant open the page because it cant find the server) när jag försöker koppla upp mig mot jailbreakme.com. Jag har följt adrians förenklade mall för upplåsning med hjälp av trådlöst nätverk o de har fungerat hur bra som helst på tidigare telefoner men den här telefonen vill inte koppla upp sig på internet. Det är en 1.1.1 så det borde inte vara några problem. Är det någon som vet hur jag kan gå vidare? Om det är ett fel på telefonen redan innan jag började försöka låsa upp den kankse jag kan skicka tillbaka telefonen till min kontakt i USA så att han kan byta den åt mig.

Jag får samma meddelande om jag försöker gå in på någon annan webadress. Måste jag återställa telefonen (hålla in home och sleep knapparna samtidigt) eller finns det något annat sätt att försöka lösa problemet på? Behöver jag använda mig av en mac dator efter att jag återställt telefonen?

Jag har en iphone 1.1.1 som jag inte kan låsa upp. Jag har låst upp 17 telefoner med hjälp av adrians manual men denna telefon fungerar den inte på. När telefonen ska koppla upp sig emot jailbreakme.com kommer det fram ett meddelande (safari cant open the page because it cant find the server). Jag vill helst inte återställa telefonen då en polare fick massa problem efter att han gjort det. Hur kan jag gå vidare? Måste jag ha en mac för att lösa problemet via dator? Väldigt tacksam för svar!

1