Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
laine88

laine88

Medlem
  • Plats Täby
  • Registrerad 2007-11-27
  • Senast aktiv 2009-07-23
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen laine88 har skrivit i forumet.

1

tänkte fråga om en till sak ang iPhone. När man är inne på apple.com så står det 2) Two-year activation agreement with AT&T required.
For personal use only, not for resale.

Hur är det när man köper en iPhone i en applestore? Man blir väl inte "tvingad" att teckna abb direkt i affären som i andra amerikanska stormarknader? Hur gör jag när jag har telefonen i min hand? Är det bara att börja låsa upp den och skita blanka fan i AT&T? Vill ju inte att min morbror ska känna sig osäker vid köpet och tveka, eller att han ska få hem räkningar...

Jättetacksam för svar!

sjyssta nu ör killar! visste att jag inte skulle slänga in samma tråd på flashback

fast det där hjälpte mig ju inte. :P, delen med att få hem iphonen är ju redan klar!

jag vill veta hur pass svårt det är att cracka den själv och om ngn har ngn guide som är sjysst till 1.1.3 fw.

tack ändå, sjysst med respons!

Hej!

Jag har nu fått turen att min morbror som är bosatt i Ney York ska komma över till Sverige och han frågade om jag ville ha ngt? Själklart en iPhone! Den biten är kirrad Äntligen kan jag kasta min w880i sjön och "tyvärr" klappa min touch en farvälklapp.

Men nu till i mitt fall problemet. Jag undrar vilken version det kommer att vara på iPhonen och om det är svårt att låsa upp? Jag jobbar i dagsläget på TEknikmagasinet och folk som kommer in med iPhone och säger att det är superlätt och att dom klarar nästan av det (mammor i 40års åldern...?) men som jag fattar det är det inte så jättelätt? Hur ska man göra om man får tag i en 1.1.3 version och vill få den att fungera i Sverige och ha svenskt tangentbord på den? Är jag dum som tror att jag klarar av att låsa upp den själv? Är en hobbysurfare typ :P. Kollar aftonbladet och facebook typ =). ÄR det värt att lägga ca 3500kr och cracka själv eller lägga 5000 färdig och klar av en Leandro i bromma typ?

Kort och gott så skulle jag vilja ha era tips och förslag på hur jag går igenom detta lätt!

Och ja jag vet att det finns en massa trådar där det står om det här. Men har sökt runt nu i ca 2 timmar och kan inte hitta exakt svar på mina frågor. Och i alla trådar så bildas det nya frågor till höger och vänster och man tappar bort sig själv hela tiden.

Vore jättetacksam för svar!

/ Emil

1