Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sääfen

sääfen

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2007-12-11
  • Senast aktiv 2010-02-02
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen sääfen har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av sääfen:

Löste det delvis med att ändra aiff filens ändelse till .bin, men alla låtar på cdskivan låter bara som brus. Vad gör jag för fel?

Ok, löste problemet genom att konvertera flac filen till wav och sedan drog jag in wavfilen i audio cd i toast 8 och brände!

Ursprungligen av johan_tanying:

¿Que? Har du .cue men ingen .bin så är det kört. De hänger liksom ihop som ler och långhalm... (bin innehåller själva datan, cue talar om da och hur den är lagrad. Typ.)

Eller har du någon sorts spellista som kallar sig .cue? Då kan du prova att dra in den i iTunes och bränna därifrån. Annars är det väl bara att dra aiff-erna till iTunes och göra en ny spellista och bränna.

Löste det delvis med att ändra aiff filens ändelse till .bin, men alla låtar på cdskivan låter bara som brus. Vad gör jag för fel?

Ursprungligen av johan_tanying:

Är båda filerna i samma mapp då? Namnen måste vara identiska förutom ändelserna .bin och .cue. Vilken av de två du drar och släpper in i Toast är egalt.

Jag drar in cue filen, har ingen bin fil. cu filen är i samma mapp som aiff filen.

Hej,

Jag har en cue fil och en Aiff fil som jag vill bränna till cd i Toast 8. När jag drar in cue filen så får jag detta felmeddelande i toast 8. "The .bin file required for the "skivans namn" is missing. Make sure that both files are in the same directory.
Någon som vet hur man löser detta?

1