Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
David Carlsson
  • Plats Karlstad
  • Registrerad 2007-12-12
  • Senast aktiv 2009-11-18
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen David Carlsson har skrivit i forumet.

Tjenare. Jag kan inte se vilken vecka det är i min kalender på min iPhone. Några tips på annat program eller finns det några inställningar man kan ändra på?

Vad e detta för nåt? fattar inget ja haha

Tjena. Jag körde på erksve:s inställningar.
Alltså:
Device: iPhone_1G
Profile: H.264 480x320 768kpbs Stereo/128kbps 2-Pass

Men fattar inte varför man kör 2 pass? Blir det mycket bättre då eller? för det tar ju sjukt lång tid när det ska gå genom filmen 2 gånger liksom...

Tjena. Är det någon som har beställt ifrån denna sidan? De varkar ha nåt kort, typ liknande stealthsim till iphone. Någon som vet om det funkar?
Haha vafan e det där teleskopet man kan sätta på.. det lär väl inte bli bättre med den eller?:P:

Tjena.
Jag e då student och skulle vilja ha nåt program som man kan skissa lite i. Typ att man pekar vart man vill sätta in text och sen bra dra ett streck. Kanske ringa in nåt. Infoga punkter mm mm
Någon som har nåt bra tips på program för detta? Tycker anteckningar programmet som följde med e kass på det viset

oki
Tack Plizzo. Men funkar även detta på filmer som man inte får ljud på genom itunes? Ett jävla meck att veta att man måste ladda hem rätt typ av film varje gång jue? jag har inte mac heller som jag skrev i det första inlägget:(

oki
Tack Plizzo. Men funkar även detta på filmer som man inte får ljud på genom itunes? Ett jävla meck att veta att man måste ladda hem rätt typ av film varje gång jue

Hej hej
Kör med pc o har windows. Har lagt in filmer i itunes 7.5 sedan komverterat dem så de ska kunna spelas upp i min iphone. Men när jag fått in dem så blir det inget ljud:( Vad göra?

När jag sätte i mitt tele2 kort och mitt stealthsim så följer inte min kaontakter med. Måst ejg sitta o lägga in alla nu då?

men det här med apn, användarnamn och lösenord då? Behöver man inte ställa in gateway o sånt heller?

Hej igen.
Tännkte köpa en grej till bilen men det står att den bara är till ipod. Men den borde funka till iphonen oxå eller vad tror ni?

Länk: http://ipodstore.no/images/Drive_PlayComplete_965.jpg

Går det inte bara att köpa ett nytt sånt där "hörn" som sitter på laddaren? Det kanske är samma laddare till ipod touch?

mengår det inte att ladda sin iphone via usb sladden som följde med?

Ursprungligen av Plizzo:

Jag själv använder ett StealthSIM på min iPhone 1.1.2 OOB och det funkar SKITBRA!!!! Jag kör med telenor men innan dess så testade jag med ett Comviq. Jag råkade klippa mitt kort lite för stort än vad den lilla pluppen på stelathsimet utmärker och det var det som var problemet. Det verkar vara så att om man klipper för stort så hittas inte kortet. Hoppas det hjälpte. Du får i värsta fall beställa ett nytt kort från operatörens sida.

Jojo jag har nog klippt för stort märkte jag igår. Men deyt var ju skitsvårt att få till rätt storlek ju. För den där kuben som sitter på stealthsimet är ju ditlimmad eller nåt i den stilen. Så det blir ju en liten rundad kant där. Men även om man klipper för stort så borde man ju någongång ha turen att få det rätt?:P
Var det så för dig oxå att inte ens telefonen sökte eftersimkortet när man stoppade i det?

Hej. jag har en 1.1.2 4.6 bootloader och har jailbreakat den o gjort allt som står i min makt så nu funkar den som en ipod touch. Jag beställde genast ett stealthsim. Jag klippte mitt simkort som de visar att man ska göra och sätter i det i telefonen men den hittar inget simkort. Den söker inte ens efter det. Vad e det som kan vara fel då? Jag har comviq knockout kontantkort. Ska man göra mer än att klippa och sätta in det? ska man installera anysim?