Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Vinterhund

Vinterhund

Medlem
  • Plats Luleå
  • Registrerad 2007-12-24
  • Senast aktiv 2010-09-18
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen Vinterhund har skrivit i forumet.

Jag hittade nyligen en snygg Samorost 2-bild som jag vill ha som wallpaper, men ville vända den horisontellt. Sagt och gjort vände och sparade jag den i Förhandsvisning. När jag klickar upp den i Finder så är den vänd, men när jag öppnar den i Skrivbord/Skärmsläckare så har inget hänt. Inte heller i webbläsaren är den vänd utan är samma som originalet.

Länkar till en kort video, för överflödets skull. http://sv.tinypic.com/r/dha3pj

Är det någon som vet hur man åtgärdar detta problem? Det har hänt tidigare, men löst sig på nå vis, ingen aning hur dock.

Theoo: Använt Geektool eller? Då kanske date '+%H:%M' är bättre för en svensk.

Hittade nyligen Geektool, så har inte hunnit göra så snygga alster på skrivbordet än, men ser fram emot att upptäcka programmet. Och som total novis är jag glad för skripten som jag hittade på 99mac.

Wunderbart program. Fick idag en invite(kan leva med reklamen, åtminstone ett tag) efter att ha varit på väntlistan några veckor tror jag. Supertrevligt program! Väldig snyggt och smidigt och uppmuntrar till att hitta nya band. Jag blev förvånad över dess otroligt varierade utbud. Allt från Cowboy bebop-musik till indiepopband som SKWBN.

Blir till att hårdtesta detta program och tummen upp för att många album finns. Man är laglig samtidigt som man får ett ypperligt tillfälle att testa om musiken faller en i smaken. Jag betalar som sagt inte för min och därmed drabbas jag av reklam från tid till tid, men detta känns inte speciellt störande då, jämfört med radioreklam, den smälter in snyggt.

Bara snabba tankar från mig. Over and Out!

Martin Petterson: Berätta gärna om dina synpunkter.
Hur funkar detta gratisalternativ i jämförelse med Undercover?

Senast redigerat 2008-07-19 00:03

Här är mitt(även fast jag byter ganska ofta):

Nej! Vad idiotiskt av mig att vänta på mina "gratis" 60 dagar. Jag hade tänkt nyttja min .mac-trial då jag hade behov av den, men nu när det blev mobileme istället blev jag grymt sugen. Men nu måste jag betala/"betala" för det.

Synd att jag inte prövade tidigare.

Höj värmen! Höhö!

(Snälla banna mig inte)

Inställningar - Avancerat - Säkerhet = Bocka av Aktivera Bedrägeriskydd.
Var det detta?

Ursprungligen av henkebarn:

Är det i mitten av skärmen, när skärmen slocknat? I så fall har jag varit i din situation och blev riktigt sur när jag såg det, men lugnade mig när det slog mig att det var ljus som kom från andra sidan skärmen. Alltså, äpplet på andra sidan skärmen släpper ljus genom skärmen som syns när datorn är uppfälld och skärmen är släckt

Är du säker? För isåfall så har min dag blivit lite bättre.
Får testa hålla för äpplet nästa gång det händer. Jag undrade om det inte kunde vara nåt sånt, men vågade inte hoppas.

Edit: Jopp, så var det. Tur att du berättade det innan jag gick till affären och började gnälla på det. Fått ställa mig i skamvrån. ^~

Senast redigerat 2008-06-23 12:36

Upptäckte precis att exakt samma spricka hade uppstått som tidigare har.
Trist. Får väl lämna in den där jag köpte den. På den lokala APRs:en.
Trodde att då jag köpte den i januari, att detta problem skulle vara löst.

En annan sak jag undrar är angående en gul fläck som uppstått på skärmen. Den syns i ett visst ljus, då skärmen är släckt. Någon som vet vad det är för nåt? Kan det bero på att jag någongång haft locket stängt när jag kört med extern skärm?

Ganska smidigt, gillar dock Google Earth bättre.

3d-modellerna kammar inte hem några skönhetspriser direkt heller.

Stockholm efter WW3

Har kört trialversionen ett tag. Lysande program, jag har äntligen lyckats installera program som det inte gick med 6:an.

Stötte dock på ett problem nyligen. Försökte installera ett spel, och det gick bra ända tills installationen krävde directx 9 av Cgames. Finns det någon som vet om det går, och hur man går tillväga för, att installera directx 9 i Crossover games?

EDIT: Lyckades!

Såg inte att Direct runtime var döljt. Bara att fara till preferences och installer assistant och klicka bort doldheten. You live and learn.

Senast redigerat 2008-05-06 18:35

The day has come. OS X har nu blivit intelligent och utvecklat sig en personlighet. Hon behärskar nu din dator. Dock tror jag att hon inte gillar dig, väl enda svaret till varför du blev utkastad. OS X: Rise of the Macintosh.

Nej, vad sjukt oseriöst...:p

Ursprungligen av micke_nkpg:

lite väl tungrott för att bara snvändas för detta ändamål kanske.. men tack iaf.

Hehe, kanske. Men du kan ju leka med olika effekter sen. ^____~