Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wlmis

wlmis

Medlem
  • Plats Solna
  • Registrerad 2008-01-01
  • Senast aktiv 2009-07-14
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen wlmis har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • Solna
  • 2009-07-07 13:29
Ursprungligen av jac:

wlmis: Om du vill ha ett riktigt riktigt bra tips, så får du det här:

Låna en annan telefon i tre veckor. Sen köper du 3GS här i Sverige. Allt för att göra det så enkelt som möjligt. Du slipper binda dig till ett abbonemang i USA, utan kan binda dig (eller inte binda dig) till ett abbonemang i Sverige istället.

Och angående priset, den kostar så mycket. Det gjorde 3G och 2G också. Jag vet inte hur du lyckades komma över en ny(?) för 2700:-...

Men om du köper en med ett abbonemang, så kanske det räcker med att betala 2000:- när du skaffar den och sen får du betala en smärre summa pengar i ett antal månader för att betala av telefonen. Så som det funkar med alla andra telefoner som man skaffar med abbonemang.

Jag har alltså inte 3G-versionen utan den första som kom och när jag köpte den gick den lös på $399 vilket då resulterade i 2700 kr.. Så det går alltså inte att få tag i telefonen för ett OKEJ pris (ca 3-5000)? Är inte intresserad av abonnemang. Om jag t.ex. köper telefonen direkt av telia kommer det också kosta 8000+?

  • Medlem
  • Solna
  • 2009-07-06 23:39

Ursäktar i förväg om någon redan ställt frågan eller om svaret finns att hitta någon stans men har kollat igenom en del sidor här och hittar ingen konkret information.

Saken är den att jag har haft en iPhone 2G i snart ett och ett halvt år och är hur nöjd som helst, bästa telefonen jag någonsin haft men igår tappade jag den på asfalten och trampade på den i samma veva och nu är jag sugen på en ny. Timingen är väl perfekt då den nya versionen precis har släppts, men nu till problemet. Jag har läst om diverse rykten att den inte går att köpa för att man måste binda upp sig i butiken i USA osv och jag kollar priserna på blocket. Mellan 8000-12000 kr för en 3GS är ju hutlöst då jag betalade 2700 kr för min förra. Så frågan lyder: VAR OCH HUR FÅR JAG TAG PÅ EN IPHONE 3GS TILL ETT ÖVERKOMLIGT PRIS? Jag har en vän i USA som köpte min förra iphone men han har köpt en till sig själv och när han köpte min sa dom att han inte kan köpa fler på samma kort eller i samma namn eller hur det nu var, har detta förändrats? Annars; kan han köpa en ny åt mig? Vad kommer den i så fall kosta?

Tack så jättemycket på förhand! /William

1