Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ciryaquen

Ciryaquen

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2008-01-02
  • Senast aktiv 2010-08-05
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Ciryaquen har skrivit i forumet.

1

Skulle hemskt gärna ta emot en invite till denna grymma tjänst.
kborre (på) gmail.com

tack på förhand!

Ursprungligen av Goflorp:

Där va det ju!

Får kolla runt på huzzk's (säg det snabbt på fyllan om du kan!) hemsida lite....

TACKAR ! Från botten av mitt hjärta!

Måsta bara flika in och säga att jag verkligen rekommenderar Huzzk's fodral. Har ett sånt, den gråa med växterna på, och det har skyddat min MBP i över ett år nu. Jag har med mig datorn till skolan i princip varje dag och den ser fortfarande ut som ny.

Problemet är att jag inte har någon utan mycket hellre vill använda den dockningsstation som jag har köpt till kameran. Finns det inget sätt att få det att funka?

Har alltid använt Picasa2 i windows för att föra över bilderna från min digitalkamera tidigare men tetade idag att göra det med macen. gick sådär kan man väl säga.

Testade först att bara kopiera dem med finder, vilket resulterade iatt finder hängde sig och jag blev till sut tvungen att hålla ner power-knappen och starta om datorn.

Provade då nästa gång med iPhoto och samma sak hände, eller ja, iPhotohängde sig alltså men det gick iaf att tvångsavsluta.

Nån som vet vad jag behöver göra för att få det att funka? Överallt var jag kan se så står det att min kamera ska vara kompatibel med OSX och jag hittar ingen annan som har haft samma problem.

1