Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
vonhall

vonhall

Medlem
  • Plats Lerum
  • Registrerad 2008-01-04
  • Senast aktiv 2018-09-13
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen vonhall har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av KaRo:

Haha, ja det är rätt stil. IPhone är ju bra också fast inte så bra som iPod Touch tycker jag faktiskt (är jag nog rätt ensam om att tycka här på 99.se). Du kan ju ladda ned mycket apps på den också. Det är väl samma där som på Touchen att man ska vara försiktig vid synkningen. Det är många (inkl undertecknad) som har lyckats ta bort hela innehållet. Bättre att ladda ned manuellt. Det är heller ingen fara att stoppa en ofrivillig synkning genom att trycka på krysset i "synkningsrutan" överst iTunes.

Välkommen hit förresten vonhall ! Ser att du skriver dina första inlägg här.

Tack för för:$ Har varit medlem ett tag utan att skriva något. Har fått en massa bra tips härifrån. Nu i efterhand så skulle jag nog varit så förnuftig att jag väntat in den nya Touchen i stället för att köpa Iphonen. Allstså Iphonen är helskön på alla vis. Är kanske inte helt imponerad av telefondelen och gprs inställningar som slutar fungera lite då och då. Men till att surfa på och till musiken så är den helt underbar. Med andra ord så hade en Touch varit ett bättre alternativ Men är man otålig så är man.

Ringde runt och kollade i ett gäng affärer. Men det var någon veckas leveranstid i alla affärer. Otålig som man är så köpte jag en begagnad Iphone tills vidare

Finns det någon som vet om den finns att köpa ännu i Göteborg?

1