Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mac Mann

Mac Mann

Medlem
  • Plats Vellinge
  • Registrerad 2008-01-14
  • Senast aktiv 2008-07-29
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Mac Mann har skrivit i forumet.

1

Jag är helt säker på att den enda anledningen till att man inte valt att ge den svarta MacBooken en glansig yta är att alla repor syns tio gånger mer på en svart glansig yta. Det skulle vara dö snyggt i början, men sen...
Vidare tror jag inte att man idag behöver oroa sig alls för fula gulnader på sin vita MacBook. När en plast blir gul är det i princip alltid på grund av ett materialfel. Fast röka vid en vit yta är nästan alltid att förstöra den för gott. Det bör man inte om man älskar något i vitt.
Vidare instämmer jag helt i föregående ang. hållbarheten i skalet. Har ägt 4 st, som blivigt lite repoga, men transporterar men dem i någon typ av skyddande case hårt eller mjukt, så är man home free.

Mac Mann

Ja, har man en snygg MacBook så vill man ju också att tillbehören ska vara det! Det är av vital betydelse, åtminstone för mig. Det finns faktiskt mer att köpa till sin MacBook än vad folk i allmänhet känner till. De flesta företag tar inte "in" produkter som inte är svarta eller företrädelsevis silvergråa. Det är fegt och ointelligent! He,he om de bara visste.
Det gäller som sagt att snoka rätt på godbitarna. Låt mig säga så här: Alla mina dator-prylar, från extern skärm till lampan på bordet är vita. Givet vis är även skrivbordet inräknat. Men det är ju klart. Man har ju fått leta som en idiot för att hitta, det är sant!:cool:

Mac Mann

Tack! Era svar var till hjälp. Hittade vad jag sökte.

Thanks!:D

Mac Mann:cool:

Hjälp!
Jag söker en vit standard usb-kabel 5m eller förlängningskabel 3m till min vita MacBook och min vita HP skrivare. Allt annat är ju vitt här (ja, ink. min telefon och min externa skärm i bästa 80-talsanda).
Så varför inte försöka hitta en vit usb kabel då? Har försökt men utan resultat.
Finns det någon där ute som kan tipsa?
Konstigt att Apple-säljarna inte har sådana. De om några borde ju vara intresserade av att sälja vita kablar tycker man...:tveksam:

Grymt tacksam för tips!:D

1