Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jagevall

jagevall

Medlem
  • Plats Halmstad
  • Registrerad 2008-01-16
  • Senast aktiv 2009-04-23
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen jagevall har skrivit i forumet.

1

Jag har fått något underligt fel spå min iPhone 3G. De program som jag laddat hem från Apple Appstore funkar inte. När man trycker på dem så öppnas dom och efter man varit inne i programet/spelet i 2 sekunder så hoppar man tillbaks till huvudskärmen.

Men alla förinstallerade applikationer funkerar såsom kamera bildalbum sms etc.

jag har testat att ta en restore på telefonen doch inget annat resultat. Någon som vet vad som kan vara fel ?

Peter

Jag är på jakt efter en bluetooth sändare och mottagare som man själv kan programmera. Någon som vet vart man kan köpa dessa / hur mycket dom kan kosta ?

ja du, efi är ju Mac egna filsystem, precis som pc har ntfs och fat 32. Så jag tog mig friheten att fråga er macanvändare hur man kan formatera bort "bootloadern" som fungerar som macs bios om jag förstått allt rätt. Den bootloadern är en skyddad partition som man inte ska kunna formatera för att inte fucka datorn totalt.

Det mest tragiska är ju ändå att tvixen inte kan läsa efi-filsystemet....

Skumt det där med bootloadern, men vid vårt första försök med Partition magic så ville gick det inte men vi ladda hem Data security wizard och då funka det klockrent. lätt som en plätt och Tvixen funkar som perfekt nu! nu blir det HD film

Jag har köpt en TVIX mediacenter och jag försökte göra om den till MAC format, vilket inte funka. Nu vill jag göra om den till FAT32 men jag får inte bort "bootloadern" som EFI-systemet la in.

någon som vet hur man kan deleta de 200 mb utrymme?

Men kommer det vara uppkopplingsavgift på iPhone abb? någon som vet ? Isf hur mycket ?

Ja detta var ju ett bakslag utan dess like. Jag förstår bara inte hur dom tänker, bara för att telia har blivit utkonkade de senaste åren så måste de lägga vantarna på iPhone 3G och surfa på hypevågen (= för höga priser). Jag tycker telia förstör Sveriges telecomutveckling. Att mobiler använder sig utav mer bandbredd nuförtiden ska väl inte drabba oss konsumenter, det är ju konstruktörerna tex. Apple mfl. som ger oss möjligheten att kunna surfa vart som helst..så kommer telia och idiotiserar hela alltet! JAG är upprörd!

Ja detta är allt en svart dag...nu får det väl bli HTC Touch Diamond istället...

Jag ska börja koda lite i mblab, jag har kollat runt lite men finner inget riktigt bra svar på om det finns till mac eller ej ?

Om det inte finns finns det någon motsvarighet ? För det känns som om det borde finns det till mac, det är ju trots allt mac.

Kan man på ett enkelt sätt lösa mitt problem med att koda mblab i en mac ?

Tack på förhand

1