Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mustang

Mustang

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Ska precis köpa min första Mac, har beställt en MacAir.
  • Registrerad 2008-01-16
  • Senast aktiv 2008-07-17
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Mustang har skrivit i forumet.

1

Jag har precis bytt från PC till Mac, av 3 anledningar: Macbook Air och iWeb. Och för att min HP gått sönder för 3:e gången på 1 år.

Jag håller på att göra hemsidan i iWeb och förstår inte ifall man kan göra undersidor eller inte, t ex om jag vill lägga upp 5 huvudrubriker och till var och en av dem en undersida.

Hjälp! Och, har ni även tips på snygga iWeb-sidor som jag kan kolla på tar jag tacksamt emot dem. Är det förresten någon som vet om det finns "login"-funktion till iWeb och om det finns en kalenderfunktion där kunder kan boka tider hos mig?

Tack!

Philip

Jag har precis fått en mac airbook och har försökt installera SEB/Telia på den. Det fungerar inte när jag följer instruktionerna och på Telia säger de att det inte fungerar med Leopard, att de håller på med en uppdatering. När den kommer vet de inte. De säger samtidigt att det fungerar på Leopard om datorn/operativet är 64-bitar, inte 32-bitar. Jag har inte lyckats ta reda på vad min dator/operativ är. Puh, jag har bytt från PC till Mac efter 15 år i PC-världen och blir lite trött av att allt inte fungerar som jag trott.

1