Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
beckzar

beckzar

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Sysselsättning Programmerare, Internet-Junkie...har nyligen köpt en Mac och är helt såld. Trodde aldrig jag skulle överge PC men åldern har gjort mig visare :)
  • Registrerad 2008-01-21
  • Senast aktiv 2008-07-15
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen beckzar har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Kajan:

Har nått konstigt ljud på min iMac 24" också. Förutom det svaga brummandet som jag inte bryr mig om så verkar det vara nån större vibration som låtter rätt kraftigt faktiskt. Först trodde jag det var nån fläkt som kanske låg emot nått då det hjälpte att man vinklade skärmen lite så blev det bättre. Men har nu upptäckt att detta inte hjälper heller.

Men till min förvåning så märker jag att trycker jag "ihop" skärmen så tystnar det. Alltså sätter jag tummen på framsidan och fingrarna på baksidan o trycker ihop så slutar det. Det kvittar nästan var jag gör detta nånnstans. Så det känns som antingen e det hela bakstycket eller hela framstycket som vibrerar.

Nån som kan säga detsamma?

Yes, upptäckte precis ett vibrationsljud i min som inte funnits tidigare...min är ca 1 månad gammal....drygt! Ska kolla vidare om det går att åtgärda utan att skicka iväg burken.

Hej hopp, jag tyckte att det saknades en bra Widget för SVT Text (jag har inte hittat någon i alla fall) så jag utvecklade en egen. Testa gärna på den och återkom med feedback.

http://www.hotpage.se/mac-os-widgets/svt-text-widget/

MVH, Beckzar

1