Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
burkfett

burkfett

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-01-22
  • Senast aktiv 2010-10-04
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen burkfett har skrivit i forumet.

1

En vit 16GB blev det efter 5 timmars köande i Stockholm i natt. Märkligt nog var det fan värt det.

Själv kommer jag att stå som en nörd utanför Apple Store i Orlando och vänta som en 5-åring på julafton. Bor ju typ bara pensionärer här, borde alltså vara lätt att tränga sig i kön.

Var ju tvungen att testa WinPwn. Måste säga att det var det smidigaste sättet hittills att låsa upp iphonen med. Fick däremot inte med mig installern, även fast jag valde den. Någon som råkat ut för det?

Kort och koncist ska det va.
TeliaSonera

Ursprungligen av kenjon:

Öhhhhh..... MAPI är långt mycket mer sunkigt än IMAP. Enda skälet till att öht köra MAPI är Exchange Server

Sunkigt kanske var fel ordval. Men Exchange används ju av nästan 100% av alla företag. Utan MAPI-stöd måste man ju lida med sin sunkiga Blackberry, Ericsson eller Nokia nalle.

Det absolut bästa med 2.0 är ju fullt Exchange stöd. Bort med sunkiga IMAP och in med MAPI. Nu kan man ju äntligen använda den som en business-nalle. Jag kommer garanterat lägga på betan.

Här fixar du biffen. Men det kostar 20 dollars, använd gmail istället.
http://get.live.com/en-us/mailplus/features

Varför inte köpa Griffin SmartTalk istället. Då kan du köra med vilka lurar du vill, och dessutom svara utan att ta fram luren hela tiden. Funkar skit bra.
http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1326246

Det är absolut värt att köpa ett Stealthsim, köpte mitt på Ebay för c:a 1200 kr ink frakt. Var dock tvungen att beställa ett nytt sim-kort från Telenor för att få det att funka.
Fick det aldrig att funka med mitt 3-år gamla Vodafone kort, gav upp efter typ 20 försök. Med det nya sim-kortet funkade det på första försöket.
Ett tips är att tejpa fast stealthsim med sim-kortet med dubbelhäftande tejp, så det sitter fast. Annars finns det risk att det rör på sig.

1