Hej! Jag är nu här på forumet och behöver lite råd.

Jobbar just nu med mitt kandidatarbete på Chalmers. Vi utvecklar en applikation för inspelning och identifiering av gester utförda med Nintendos Wiimote. Mer information hittar ni på http://wiigester.blogspot.com.

Vi kommer utveckla i C# och vi har kommit fram till att det fungerar bäst om jag väljer att installera Windows XP för att köra Visual Studio med mera. Känner till Mono som gör utveckling i C# möjlig men biblioteket WiimoteLib vi baserar vårt program på stöds ej bra till macen.

Nu till själva frågorna.

Jag antar (men kan förstås ha fel) att jag vill göra mig av med Windowsmiljön när jag är klar och jag undrar hur jag gör detta smidigast. Borde jag ta en backup av systemet som det ser ut nu innan installation m.h.a Bootcamp för att sedan formatera Macen och köra in denna backup? Eller är det ett lika bra alternativ att bara låta OS X-partitionen ta över Windows-partitionen då jag känner för det? Om jag tar en backup med Time Machine efter Windowsinstallationen kan jag få den backupen att bara bestå av OS X-partitionen?

Backup är din vän så kanske jag borde ta en i båda fallen?

Jag är intresserad av ALLA tips, råd, förslag och övrig viktig info.

Är medveten om Parallels men jag behöver få Blutetoothen att fungera till 100 %.

Tack på förhand.