Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Atterbom

Atterbom

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Använt Mac sen 1984
  • Registrerad 2008-01-24
  • Senast aktiv 2015-07-11
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Atterbom har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av zinned:

Jahapp?

Frågan var ju om du skulle vakna av vibrationerna från klockan, om man vaknar av Jawbone Up är ju ointressant för frågan.

Faktiskt inte! Då har man något att jämföra med , när det gäller styrkan på vibrationen. Jawbone up är populär bland många här . Tror dock att de kommer tappa en hel del nu , när appleWatch kommit.

Ursprungligen av Ida Lindkvist:

Intressant, testar just nu Up3 och har inte tänkt på att vibrationerna skulle vara svagare. Vaknar i alla fall av det här precis som jag gjorde av Up24.

Tyvärr inte jag! Testat både Up 2 och 3 Varit i kontakt med Jawbone i Usa , de medger att vibrationerna är sämre på dem än up 24 . Dessutom är 2& 3 och 4 an gräsligt fula och opraktiskt spänne.

Ursprungligen av zinned:

Kan kan du men om du vaknar av det är en annan femma

Jag hade definitivt inte gjort det.

Vaknadexav Jawbone up 24 hur bra som helst av vibrationerna!

Uttryckte mig nog lite oklart! Jag menar tex om man kan ha klockan som väckarklocka med vibration? Dvs kunna ställa in alarm och sen vakna av vibbarna på armen Den funktionen hade Jawboneup 24 s armband , som tyvärr har utgått. Hade ett sådant och var perfekt för mig vid väckning. Efterföljarna till Jawboneup har inte lika stark vibration tyvärr.

Ursprungligen av BlackSmp:

Du beskriver mina egna erfarenheter rätt bra?

I mitt fall finns det dessutom en aspekt som jag inte ens anade innan jag fick klockan. Jag har en hörselskada som gör att jag ibland har svårt att uppfatta att telefonen ringer. Med klockan så händer det nästan aldrig. Jag märker ofta inkommande samtal först genom vibrationen på klockan och sedan via ringsignalen på telefonen.

Jag undrar om det även finns larm med vibrationssignaler? Är också hörselskadad och innan eventuellt köp behöver jag veta det! Mycket viktig funktion för mig då jag ej hör signaler!

Ursprungligen av BlackSmp:

Jag ser att du och jag har samma förhoppningar/scenarioplaneringar utöver att jag redan har pensionerat mitt Jawbone och kör Pillow på telefonen för att logga sömnen. Jag räknar/hoppas att den appen ska komma med en watchapp men det kan iofs vara svårt eftersom apparna körs i telefonen och inte i klockan.

Apropå laddning så verkar detta stödja våra planer

Mitt Jawbone band, som jag nu tyvärr blivit av med, har fungerat perfekt som väckarklocka, påminnelser, tidtagning tillsammans med appen i min iPhone. Är mycket beroende av detta för jag är nästan döv och hör då inte ett alarm. Vibrationerna vaknar man garanterat av för man kan ställa in flera efter varandra och de är kraftiga. Precis så vill jag att Apple Watch ska fungera!

Snygg och helt klart intressant! Tack för rapporten @Jakobnilsson. En fråga har försökt ta reda på om väckarklockan och annan tidtagning har möjlighet att ställa in vibration när larmet går? Som det är på tex Jawbone ups armband. Mycket praktiskt om man inte vill störa eller väcka någon annan och då ha klockan som väckarklocka med vibration.

Senast redigerat 2015-04-22 21:25
1