Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tinbert

tinbert

Medlem
  • Plats Tjörn
  • Sysselsättning Jag är guldsmed och industridesigner med eget företag sedan 1988. Jag har blivit uppfostrad med mac, min pappa köpte en 1981. Sedan dess är jag fast.
  • Registrerad 2008-01-29
  • Senast aktiv 2012-03-26
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen tinbert har skrivit i forumet.

1

Har haft strul med min imac G5 med mac OS X Tiger sedan flera månader. Plötsligt hänger den sig vid start och jag får starta från cd och kör en reparation, sedan fungerar allt perfekt. Några veckor senare, samma problem. Nu fungerar det inte att starta från cd'n men i target mode. När jag kör en test på den med skivverktyg och försöker reparera den så får jag meddelandet att den hittar en ogiltig syskonlänk och reparationen avslutas utan att fixa det.
Någon som vet vad jag ska ta mig till?

Tack för svar och tips. Så här ser mina inställningar ut:
Under typsnitt) Alla typsnitt är Arial. 'Använd typsnitt med fast breddsteg för rena textmeddelanden' är inte ibockat.
Under skriva) Textformat i nya brev: har nu bytt till Ren text
Verkar detta underligt?

Har inte haft några större problem med mail förut men de senaste månaderna har det bara blivit värre och värre. Jag kan snart inte skicka e-post till någon, får jämt höra att det är oläsbart pga konstiga tecken och att mina bilagor inte går att öppna. Jag har försökt göra ändringar i inställningarna men gör nog helt fel för problemen bara ökar. Någon som kan ge mig tips på inställningar, typsnitt som fungerar eller ett annat program? Jag har panik! /Tintin.

1