Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kongomannen

kongomannen

Medlem
  • Plats Ronneby
  • Sysselsättning Det är inget mått på hälsa att vara väl anpassad till ett sjukt samhälle.
  • Registrerad 2008-01-31
  • Senast aktiv 2018-02-13
  • Antal inlägg 96

Foruminlägg

De senaste inläggen kongomannen har skrivit i forumet.

För mig går det segare än segast att få hem....ca 60 minuter nu

Jag kör Swift-keyboard så länge, funkar alldeles utmärkt.

Lika dant hos mig också.

Stor prestandaförbättring i Public beta 4 i mitt system!

Fick min Stainless Steel igår. Sett till mina lagom höga förväntningar är jag jäkligt nöjd. Mycket bättre finish än vad jag trodde, känns mycket "exklusivare" än kompisens "Sport". Funktionaliteten är precis som jag förväntade mig, grymt smidigt med notiser på handleden och slippa slita fram telefonen ur fickan eller springa runt och leta efter den här hemma. Hade den på under morgonens löprunda och det funkade också fint.

Visst är prislappen lite saftig men om den är dyr är ju upp till var och en som köper eller inte, så här långt känner jag nog att den är värd sina pengar.

/Lasse

Lösning: Jag fick helt enkelt göra en helt ny backup, nu verkar det funka...

Det mesta funkar för mig, har dock stora problem med Time Machine på min Time Capsule. Enheten hittas och den börjar säkerhetskopiera men det går extremt sakta och efter ca 150mb så lägger den av. Får inget felmeddelande eller något utan den bara stannar....skumt?

När tror ni de kommer igång med förhandsbokningarna?

Jag är bara en glad amatör men för mig så var det just enkelheten i hur man sätter upp Apples egna routrar som gjorde att jag valde dem. Jag har en Time Capsule 2TB, två Airport Extreme och två Airport Express i mitt nätverk här hemma och enkelheten i att konfigurera detta så att allt funkar tillsammans passade mig perfekt. Jag är långt ifrån nätverkstekniker och har inga större vare sig intressen eller kunskaper i hur det fungerar, jag vill bara att det ska fungera och det gör det.

/Lasse

Jag löste äntligen strulet med att det fastnar på något av stegen två eller tre!

För mig berodde det på några album som inte var taggade riktigt. Lösningen blev att helt enkelt ta väck dem, tagga dem ordentligt och sedan lägga in dem igen.

Aaargh, min fastnar hela tiden på steg två. Där den ska matcha mot itunes-store. Kommer olika långt men aldrig i mål....fastnar efter tre-fyra tusen.

Blir snart helt tokig

Ursprungligen av Dalle:

Då kommer den på Apples event den 15/10 då.

Hoppas det, väntan har varit både lång och svår...

Efter firmware-uppdateringen nu på morgonen fungerar "Powernap" precis som det ska på min MacBook Air -11. Trevlig funktion btw.

Det borde inte vara några problem. Thunderbolt-porten är bakåtkompatibel med mini displayport så det är bara att köpa en kabel mdp/hdmi och koppla in så följer både bild och ljud med över till tv:n. Min enda invändning är att jag brukar uppleva att "riktiga" skärmar ger bättre bild än Tv-apparater, fast det kanske bara är något jag fått för mig? Köp en kabel och testa, den kostar inte många kronor.