Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
agunnarsson

agunnarsson

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Designer som switchade 98.
  • Registrerad 2008-02-18
  • Senast aktiv 2009-07-05
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen agunnarsson har skrivit i forumet.

1

Jag kör MAMP och har pekat dess root till min vanliga Sites-katalog och det fungerar superbra! Men nu har jag stött på ett litet problem. Hårddisken i min lilla mini börjar bli full till bristningsgränsen så jag skulle vilja länka in ett gäng kataloger från en extern hårddisk till min mapp.

Det jag vill gör är helt enkelt att skapa en genväg, tex. /mer_utrymme, som pekar till en katalog med samma namn på en annan disk. Så utifrån sett ser det ut som katalogen "mer_utrymme" ligger bredvid de andra katalogerna i Sites-mappen.

En annan lösning som jag kan tänka mig (om det är lättare) är att ha en ny alias. Alltså mera-plats.mindomän.se som pekar till den nya katalogen.

Är det möjligt? I så fall, hur går jag till väga?

Massa plus i karmapotten till den som kan hjälpa mig!

Om du har möjlighet att skapa PDF:n via Acrobat Distiller så brukar den vara lite bättre på att lösa vissa problem. De PDFerna ser dock inte alltid jätte snygga ut på skärmen då det kan uppstå ränder som dock inte syns på utskriften. Lycka till!

Min har börjat snurra runt i TNTs system, är det någon som vet hur väl de beräknade leveransdatumen brukar stämma? Känns lite retro om det tar två veckor att skicka en grej från kina.

Hej på er!

Har precis slängt dryga 20.000 kr på en MacBook Pro som jag ser fram emot att smeka inom ett par veckor. Men en grej kommer hålla mig vaken hela natte - Vad ska jag med en ExpressCard/34 port till? Jag kanske inte är ensam med denna fråga...

Vad använder du din ExpressCard/34 port till? Kan du tipsa om några spännande eller nyttiga produkter?

Ska bli spännande att läsa alla svar - jag kan nämligen inte tänka mig en enda utom minneskortsläsare.

Jag beställde, genom Mecenat, en 15", 2,5GHz, 200 Gb 7200 rpm. - leverans runt den 11-12 mars. Kommer bli en underbar maskin att jobba med grafik på. Längtar längtar längtar... .. .. . . . . .

Vet någon hur mycket 7200 rpm påverkar hastigheten över lag?

1