Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
andrezinho

andrezinho

Medlem
  • Plats Sollentuna
  • Sysselsättning föredetta iphone 2G användare tills den blev stulen :(, söker nu en iphone 3G, hör av dig om du har en iphone 3G som är olåst till salu!
  • Registrerad 2008-02-26
  • Senast aktiv 2010-02-10
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen andrezinho har skrivit i forumet.

1

Alltså, grabben, tänk innan du gör en sån här tråd.
2000spänn för en iphone 3G "köp 3, få 1 gratis", haha vafan. Ska folk luras så måste dom ju göra det lite mer troligt :D?

Självklart är detta ett försök till lurendrejeri, inget annat.

har jailbreakat min så jag väntar med att köra min update, men för dom som gjort det frågar jag: Hur känns menyerna osv? Är dom snabbare av sig eller? Någon skillnad på just den aspekten, den där delayen som fanns när man klickade runt i menyerna i iphonen som INTE fanns lika tydlig på 1.1.4 men som kom mer i på 2.1 versionen.

Tacksam för svar

Måste bara fråga isåfall, hur kommer det sig att man knappt hört talas om bodyguardz till iphone 3G, det enda filmskyddet som det pratats om är Invisible Shield, och det har 95% av alla som köpt det haft problem med att applicera? Jag hörde dock mycket om bodyguardz till vanliga iphone 2G, men inte till iphone 3G...Aja, detta är alltså att rekommendera? Flera som haft det och kan bekräfta? Annars så var det en väldigt bra recension Andreas!

1