Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bassseee

bassseee

Medlem
  • Plats Åre
  • Sysselsättning gillar skidor
  • Registrerad 2008-02-29
  • Senast aktiv 2008-11-09
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen bassseee har skrivit i forumet.

1

Hej, I morse skulle jag uppgradera min iphone 2g 16 gb från 2.0 till 2.1 med hjälp av quickpwn. mitt i det hela hängde sig allt och nu kan jag inte få till det. först ville den inte starta allls men sen höll jag in home+sleep knppen så restore logggan kommer fram som säger att jag ska koppla in den till itunes. När jag gör det så säger det att jag måste ha orginalsimkortet och då kommer jag bara fram till regristreringen, anväder jag mitt vanliga telia eller utan så säger den åt mig att stoppa in orginalkortet. Nu sitter jag här och har ingen aning vad jag ska göra. Har försökt att pwna den igen men det funkar inte. jag har satt den i dfu.mode och försökt så också. Så nu behöver jag eran hjälp, kan det vara så illa att min iphone är helt paj?

snälla hjälp mig,
Basse

vad händer om man inte kör virginize? jag bara satte min i dfu mode sen installera jag 1.1.3 och sen körde ziphone. nu får jag bara en blinkande applelogga

hej jag har ett stort problem och skulle vilja ha hjälp.
jag hade en gammal firmware på min iphone som jag hade låst upp med anysim men tyckte att den gick dåligt så jag tänkte uppdatera den. så jag satte den i dfu mode koppla in den i itunes lade in firmware 1.1.3 som jag laddat ner instalerar det låser upp med ziphone. det verkade gå bra men sen sofort jag tar ut den ur laddaren så kommer det fram en applelogga som blinkar och den går inte att använde förän jag sätter i den i laddaren igen.

nån som har något tips på vad jag kan göra
vore jätte tacksam

1