Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
danieljonsson85
  • Plats Piteå
  • Registrerad 2008-03-01
  • Senast aktiv 2013-01-24
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen danieljonsson85 har skrivit i forumet.

1

En gammal tråd, men det finns en liten sak som fixar problemet. Klart att det bästa vore om Adium fixade detta, men Afloat duger fint till dess.

http://infinite-labs.net/afloat/

Blev inspirerad att mixa en låt i 5.1 (eller åtminstone testa på det).

Problemet är att ljudkortet har endast två utgångar. Dock har jag fattat det så att Logic klarar Pro Logic, alltså en typ av artificiell 5.1 genom en stereo kanal. (Vete fanken hur det funkar, men det funkar fint på mitt PlayStation)

Men det funkar inte. Jag har trixat med alla inställningar jag kan hitta. Inget kommer ur mina bakre högtalare.

Så, är det någon som har någon erfarenhet av detta? Är det överhuvudtaget möjligt?

Ojojoj, jag sliter mitt hår.

Efter jag kopplade in mitt externa ljudkort till min usb-hub krävde denna ström som den sen fick genom en väggadapter. Då skrek datorn ifrån. "En USB-enhet kräver för mycket ström och kommer avaktiveras"

När jag sen kopplar ur min och startar om MacBooken ofår jag samma felmeddelande. Samma sak händer nästa omstart. Tredje gången gilt, trodde jag. Visst, felmeddelandet kommer inte upp, men USB-portarna är det klart något galet med. Först tar den länge, säkert en minut, på att hitta tex min externa hårdisk, sen så har överföringshastigheten gått i botten. 30 min för en GB. Och detta är en USB2-disk som inte krånglade innan. På andra datorer (testat med två) fungerar hårdisken som vanligt.

Vad kan ha hänt? Någon slags kortslutning eller något, eller finns det något sätt att enkelt ge USB-portarna en "omstart"?

MVH, Daniel

Nickar instämmande...

...ojoj, gammal tråd. Men jag sitter lite på samma problem. Omöjligt? Trodde det hade något med DMZ att göra men det funkar då inte för mig. Delad musik i iTunes som är så trevligt...

Ursprungligen av Mikael E:

Vilken version av betan kör du?

1.3b11... Men det verkar som att fler har samma problem. Ingen direkt brådska för mig. Tack för länkarna!

Jag gillar verkligen nya betan men en sak blir jag lite brydd på. Det verkar som inga av mina kontakter ser min profilbild. Är det någon som delar problemet?

Jag har ett litet problem när jag kör msn i iChat genom jabber.

Nu och då ändras mitt visningsnamn till mitt jabber-användarnamn vilket kanske inte alltid är så ballt. Går jag in i Psi och ändrar där så löser det sig, men bara någon dag.

Någon som har någon lösning?

Kolla in en Safari-plugin som heter "Saft"! Den fixar problemet. Du kan t.o.m. ställa in hur länge nerladdningslistan ska hänga kvar. Min försvinner 5 sekunder efter alla nerladdningar är klara.

Sen har den en massa andra fina funktioner som bland annat helskärmsvisning.

1