Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
j0hnestad

j0hnestad

Medlem
  • Plats Nässjö
  • Registrerad 2008-03-12
  • Senast aktiv 2011-02-02
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen j0hnestad har skrivit i forumet.

1

har konverterat en film till .mp4 format och försöker dra över den till itunes men det går inte :/ hur ska man då göra?

måste bara få ställa en fråga!? har hört på ryktes väg att apple kan gå in i din ipad och radera de filmer du inte köpt via itunes.asså filmer du laddat ner och tankat in.

stämmer detta?

Jag har precis fixat firmware 2.0 till min 2g iphone.
Fixade telefonen med WinPwn men det finns ingen installer.app där?
hur fixar jag in den så jag kan ladda ner lite roliga program?

MVH

men det är det att jag har får samtal ibland och ibland går dom inte fram, ibland stängs samtalen av när jag pratar och ibland fungerar det! Inställningarna har varit samma sen lång tid tillbaka! Ska man uppgradera den? finns det någon bättre än 1.1.4 som är stabil och bra? Det verkar konstigt för så fort någon ringer försvinner edge symbolen och när samtalet kopplas ner ibland så blir edge symbolen helvit :S

Senast redigerat 2008-07-29 21:55

Igår så fick jag fram ett samtal men efter någon minut stängdes samtalet ner, och sen gick det inte ringa till den igen! Men idag har det funkat att ringa till den 2 av 2 gånger får hoppas det är fel på nätet annars vet jag inte vad det kan va! Ska testa min kompis sim-kort och se vad som händer!

Har upptäckt ett problem med min iPhone nu! Min kompis ringde nyligen hem till mig och sa att han inte kunnat ringa mig på hela dagen! :S

Jag satte mig ner för att ringa till mig själv och telefonsvararen går på direkt! Såhär har det hänt förr men har hjälpt att jag stängt av den och satt på den igen men även efter omstarten så funkar det inte att ringa till den. Bara slumpmässiga samtal kommer fram!

Jag har halebop ,firmware 1.1.4 ! Vad kan vara felet? Hjälp snälla :">

1