Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tvalkopp

tvalkopp

Medlem
  • Plats Avesta
  • Registrerad 2008-03-13
  • Senast aktiv 2012-11-23
  • Antal inlägg 45

Foruminlägg

De senaste inläggen tvalkopp har skrivit i forumet.

Ja hursomhelst har jag fått bort skräpet genom att köra CleanMyMac och kan således inte ta en skärmdump på att filen inte kunde läggas tillbaka, men tack alla inblandade för visat intresse.
Kan säga att vid högerklick på den filen som inte kunde tas bort så saknades även många andra alternativ och som sagt så var även den funktionen "ljusgrå" i arkivmenyn

//Kristoffer

Ursprungligen av Baron:

[ATTACH="CONFIG"]31042[/ATTACH]

På vissa program så ser jag åxå den (samma som jag skrev i min fråga) dvs i arkivmenyn
Men på den här typen av program så finns inte det alternativet, gäller även andra typer har jag märkt

Ursprungligen av Baron:

Vad har du för OS?

10.7.2

Ursprungligen av Baron:

Jo, det finns visst. Öppna papperskorgen, högerklicka på objektet och välj "Lägg tillbaka".

Nej det finns inget sånt alternativ, tyvärr!

Surt att det inte finns..... Jaja får väl ta bort widgetarna och sen ladda hem nya..

Jo jag har time machine, men har ändrat en del sedan dess så det blir inte värt besväret!

//K

Ok men grejen är ju den att jag vill få tillbaka dom till sin ordinarie plats?

Ja den finns inte med som startobjekt men inställningspanel?

Vet inte vad pms betyder i datasammanhang, men det går som du säger att klicka på symbolen och välja quit, men så fort som jag startar om datorn så finns den där igen

Hej!

Såhär, råkade kasta ett par filer för mina widgets i papperskorgen, men sen när jag skulle rensa den så stod det att de användes. Ok jag flyttar tillbaka dom, problemet är att jag inte vet var dom kom ifrån, så nu ligger dom där. Funktionen att lägga tillbaka i arkivfliken funkar inte, dvs den är ljusgrå och alltså inte inväljbar. Använde appcleaner för att rensa lite, så vet inte var dom kom ifrån. Provade att söka från spotlight på filnamnen för att hitta deras kvarvarande kompisar men utan resultat.

Jo jag har sökt men inte blivit hjälpt! Så länka inte till nått inlägg från -07 som jag förmodligen redan läst och inte blivit hjälpt av, länka isf till ett som löser mitt problem

Lyfter den här frågan för jag har nämligen en plex-symbol i menyraden som jag vill ta bort. Programmet har jag tagit bort genom att slänga det i papperskorgen, så det måste ha blivit någon "rest" kvar.

Tack för tipsen

Jo plex har jag haft men inte hittat någon bra inställning för hur man får musikalbumen att "röra" på sig vid uppspelning. Har en plasma och vill inte ha samma bild på samma ställe för länge, kanske ni vet om det finns?

Den där FR enablern verkar ju bra men det stod att den inte fixar att spela upp iTunesmaterial och då går ju vitsen förlorad, men funkar det för er?

I och med uppgraderingen till Lion försvann Frontrow till mitt stora förtret!! I min uppsättning med dator inkopplad från annat rum genom hdmi till tv'n behöver jag således ett vettigt program att genom iphonen styra datorn! Vad ska man alltså ha istället??

Tackar Scinner!! Exakt vad jag menade, testade med lite-versionen och det funkar perfekt

Skulle vilja ha en mapp/album på telefonen som är antingen dold eller lösenskyddad. Tex lite "hemliga" bilder som man inte vill att nån kan komma åt?

Citat:

Om vi säger att jag hade synkat min telefon med datorn, hur gör man då för att bläddra bland tidigare synkningar? Jag har en MacBook Pro med 10.6.6 & iTunes 10.2.1

Jag lyfter den här lite för skulle själv vilja ha tillbaka en tidigare säkerhetskopiering

Ursprungligen av Goflorp:

Återkom gärna hur det går.

Tackar! Nu blev det bra