Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sauron81

Sauron81

Medlem
  • Plats Norrtälje
  • Registrerad 2008-03-14
  • Senast aktiv 2013-03-04
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen Sauron81 har skrivit i forumet.

Vill inte låta som nån besserwisser nu, men PS4 lanserades inte igår utan de gick bara ut och annonserade att det faktiskt ska lansera PS4. Det enda vi fått är lite hardware specs, några glimtar av några spel, tech demos och vi fick se handkontrollen. De har inte ens visat själva konsolen än.

Ursprungligen av Erik.dv:

Beställde min 27" för ett par veckor sedan, leverans i April (!?). Bra jobbat Apple…

Hur vet du att det blir leverans i April? Har du fått nån uppdatering från Apple eller kontaktat dem själv?

På min order står det fortfarande 3-4 veckor och leverans mellan 22 Feb och 01 Mars vilket iofs börjar kännas mindre troligt för varje dag som går

Jag beställde min 27 tummare med 1 TB Frusiondrive 3.4 ghz i7 och 2 Gb Grafikkort den 28 Januari och det står fortfarande 3-4 veckor på min leverans. Jag hoppas inte jag påverkas av att det numera är utökad leveranstid hos Apple till 4-6 veckor.

Mer Ramminne väntar jag med att köpa tills jag vet att datorn är på väg hem till mig.

Ursprungligen av Hatesong:

Jag har ungefär trettio mils resa till Täby. Fan vet om det inte vore värt det.

Jag var där idag och köpte en svart 32 gig vid ca 10 tiden och då fanns det en hel del kvar lät det som av både svarta och vita dock ej några 64 gigare.
Om det sålde slut alla sedan vet jag inte alls, jag åkte själv ca 5 mil för att handla där och hade iofs inställningen innan att jag inte skulle få någon idag då jag inte ville bli besviken igen efter allt skit som varit med Telia sen jag förbokade min 5:a

Tack för era svar men än så länge verkar inget fungera som ni nämner. Jag har nollställt den, tom låtit den stå i ca 12 timmar utan ström mm inget fungerar.
Ska iaf inte rusa ut och köpa en ny än, så lite mer pill ska jag testa innan jag ger upp hoppet om den...

Jag lyckades faktiskt få den att bli lite snabbare (75mb/s) när jag ställde den på att bara gå på 5 GHZ bandet men då kunde varken 360 eller PS3 ansluta till den trådlöst så det känns inte som något alternativ det heller.

Jag har även testat med andra kablar och det är ingen skillnad, glömde skriva med det.
Ingen jäkla aning vad som hänt den indikerar som sagt inget som helt fel, och jag kör trådat mellan airporten och datorn så det är inte det att det trådlösa bara är sämre utan den är verkligen som en flaskhals just nu som stryper min lina jäkligt mycket.

Blir förmodligen att jag köper en ny airport nästa månad för när man väl vant sig med dem vill man ju inte ha nåt annat skit.

Hej!

Jag har ett litet problem som drabbat min airport extreme. Det är så att helt plötsligt så har den blivit så otroligt seg både trådat och trådlöst.

Den rapporterar inga fel alls när man är inne på inställningarna i airportverktygen och jag har såklart uppdaterat den också till den senaste programvaran. Jag har startat om airporten och testat med att köra på olika nätverksband men det är lika slött ändå.

Har testat bredbandskollen med airport och utan och med min 100/100 lina så kommer jag upp i ca 45mb/s ner med airport (trådat till datorn) och 95mb/s ner med sladd direkt till datorn utan airport emellan.

Jag är väl inne på att det helt enkelt är så att den börjat packa ihop nu efter några år på nacken där jag varit otroligt nöjd med den där den fungerat helt felfritt. Jag vill bara inte springa och köpa en ny airport extreme för 1600 om det egentligen inte är nåt fel på den jag har just nu.

Samma färgstreck för mig med , då kan man vara lugn då man inte är ensam om att ha fått det.

Nu finns det ju på svenska appstore testa om det funkar att tanka där istället?

Jag surfade via min iphone 4 in på apple.com/se .Där finns en direktlänk till fodralprogrammet för iPhone 4 och klickar du på länken startas automatiskt appstore på telefonen som laddar ner programmet.

Förr när man testade så stod det ju att programmet inte var tillgängligt i Sverige men nu funkar det fin fint och mar kan välja mellan bumper och en hel del tredjeparts skydd och cases.

Jag fick också hem min nyss Återkommer ev med bilder senare , batteriet i kameran var slut nu.

Åh min status hos DHL är ändrat till ute på leverens med kurir
Borde garanterat få min telefon idag, hoppas ni andra som väntar får era telefoner snart ni med jag vet hur jobbig denna väntan har varit.

Fick precis mail om att min skickas från dem nu Tog 6 dagar från att den blev registrerad hos dem.
Lär väl dock inte få den före måndag då DHL inte kör ut på helger eller hur?

Ursprungligen av dudy03:

Kollade med borderlinx precis, imorgon ska de packa upp det sista leveranserna som kom in den 20. Därefter börjar de med nästa. Min kom in 21 och skulle ta 1-2 dagar. De jobbar även under helgen så senast lördag har jag min registrerad hos blinx. Enligt chatten...

Sen får du vänta minst en vecka på att de ska skicka den också...

Ursprungligen av Finlandia:

Det gick mycket snabbare eftersom Apple skrev i slutet av månaden som var det ursprungliga datumet för leverans, men idag kom det ett mejl från Blinx så nu väntar jag ihärdigt och skriver i posten när den är hemma hos mig

Du kan nog räkna med att det dröjer ett par dagar minst innan en skickas från Borderlinx, min är som sagt betalad hos dem sen i Lördags sen har inget mer hänt.