Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
babathula

babathula

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2008-03-16
  • Senast aktiv 2009-10-06
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen babathula har skrivit i forumet.

1

Jag har blivit blåst av SWENOR IMPORT på 4500 spänn för en iphone. Korkat eller godtroget, välj själva. Vad kan jag göra mer än polisanmäla?

Jag har en Macbook pro som surfar väldigt trögt. En del sidor orkar den inte alls med. Jag använder både Firefox och Safari men min dotters gamla thinkpad PC med explorer läser sidorna utan vidare kvickare. Båda är rätt anslutna till trådlös router och anslutningen är över 10MB/s med Comhem, enligt bredbandskollen. Comhem supporten säger att problemet måste vara i min dator. Det funkar alltså som det ska ibland, men irriterande sällan. Vore oerhört tacksam för tweak-tips som gör surfningen mer stabil.

Ja kul och alltför igenkännande. Måste tyvärr tillägga att det har hänt att den glömt bort att vara tyst trots att den nya mjukvaran står på både lägsta volym och mute.

Jag är ledsen, men jag tycker förresten inte att avklippta sladdar och mute knappar är bra lösningar herr moderator. Däremot var länken bra. man lär sig. ; )

Tack, relationen är räddad för ett tag framöver. Familjen hälsar att de kan sova gott.

Vicken dynga. Så det är bara att gapa och svälja, som det mesta med hela Mac konceptet. Jag är beredd att sälja min macbook pro nu för det faktum att det inte går att stänga av det oerhört irriterande ljudet.

1