Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ClarenceS

ClarenceS

Medlem
  • Plats Helsingborg
  • Registrerad 2008-04-06
  • Senast aktiv 2016-12-13
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen ClarenceS har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av WiFi:

Hur är det med batteritiden på din iPhone? Får endast ut 5 timmars användning från min iPhone och jag har laddat upp det några gånger så att det är nytt borde ju inte vara felet. Ska testa med en återställning och se om det löser problemet, sen så är det många andra med samma problem. Förmodligen iOS 10 men det kan vara ett hårdvarufel.

Batteritiden upplever jag som bättre än på min 6s plus och då har jag bara laddat min 7 plus en gång. Det ska dock sägas att jag hade samsungs processor i min 6s. Överlag upplevde jag också att batteritiden på min sexa blev märkbart sämre på ios10.

Har laddat upp ett klipp så ni kan höra hur illa ställt det är med mitt exemplar ??? Spoltjut

Ursprungligen av WiFi:

Oj, så det är så illa!? Jag håller tummarna, hoppas att det löser sig för dig. Den åker säkert in på reparation eller något, eller så får du en ny.

Tyvärr är det så illa, har filmat ett par klipp under gårdagen där fenomenet helt förstör ljudet i klippen. Det ska dock sägas att i övrigt är det en underbar telefon med en fantastisk kamera! Ångrar inte mitt köp en sekund. Jag är övertygad om att Apple kommer att lösa detta ??

Ursprungligen av WiFi:

Hur högt låter det hos dig? Hos mig hörs det klart och tydligt på en video så länge det är tyst. Blir typ ett konstigt hissande bakgrundsljud.

Det behöver inte ens vara tyst för min del, ljudet "hoppar" från normal till tyst, samtidigt som det väser och knäpper. Det går verkligen inte att ignorera!

Jahopp så åkte man visst på coil whine deluxe ? Låter som fan när jag filmar, inte okej för en telefon för 10 000

Hämtade nyss ut min mattsvarta 7plus 128 GB bokad på Apple store Täby i morse ???

1