Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
eriktheswede

eriktheswede

Medlem
  • Plats Lund
  • Registrerad 2008-04-29
  • Senast aktiv 2010-07-28
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen eriktheswede har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Robo-X:

När du väl har låst upp den i firmware 2.x kan du du nu uppgradera eller återställa till 2.2 utan att uppläsningen försvinner. Du kan använda quickpwn för att jailbreaka och aktivera den igen.

//Rob

Tack för tipset! Superbra guide för övrigt.
Vilka är fördelarna med 2.2:an mot 2.1.an egentligen? Bör jag uppgradera iphonen så fort det går (och finns jailbreak-stöd) eller ska man avvakta och se?

Ursprungligen av Robo-X:

Eftersom det är den gamla modellen så ska det gå att nedgradera firmware till 2.1.

//Rob

Jepp det fungerade efter lite felkörningar, jag negraderade med pwnage tool 2.1 och kan åter ringa med den. Återstår att se om jag vågar mig på en uppgradering till 2.2 via cydia. Har redan varit ute på områden jag inte riktigt behärskar. Tack för alla bra tips!

Ursprungligen av Robo-X:

Det är rätt lätt att förklara. Eftersom du uppdaterade direkt från 1.1.3 så försvann upplåsningen (basebandet uppdaterades). Det enklaste sättet hade varit att återställa till 2.1. Köra QuickPwn och installera cydia. Genom cydia installera bootneuter 2.1 och använda bootneuter för att låsa upp din telefon. Sen kann du återställa till 2.2 och använda quickpwn 2.2 för att jailbreaka och aktivera.

Jag skulle nog rekommendara att du nedgraderar till 2.1 och gör som jag skrev.

//Rob

Jag sitter också med en nyuppgraderad och jailbreakad iphone som inte kan läsa sim-kortet. Uppgraderade direkt från 1.1.4. vilket jag nu fattar var ganska dumt.

Jag följde instruktionerna i tråden och nedgraderade till 2.1. genom att ladda ner följande fil "iPhone1,1_2.1_5F136_Restore" och välja denna vid återställandet i Itnues Saken är den att jag inte kan jailbreaka den med Quickpwn 2.2. Jag har letat som en galning efter en tidigare version som kan jailbreaka 2.1 men alla länkar är döda. Kan Robo-X eler någon annan vänlig själ ge mig instruktioner hur jag ska gå vidare. Kan alltså inte jailbreaka min iphone 2.1 för tillfället. Tacksam för alla svar!

/Erik

1