Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MonkeyKong

MonkeyKong

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2008-07-12
  • Senast aktiv 2010-11-22
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen MonkeyKong har skrivit i forumet.

1

@ Claes Magnusson & Tomas Friberg

Har ni problem med avbrutna samtal när ni kör med 3g på?
Om jag använder 3g (har comviq och en italiensk olåst lur, ej jailbreakad) bryts 90% av mina samtal. Är det avstängt så fungerar det finfint.

Tacksam för svar,
Andreas

Ursprungligen av pherson:

Nu har t o m jag hoppat av pianetashop-tåget.

Tråkigt att höra. Jag hoppas att ni alla hittar en lur snart. Jag fick gladeligen via en vän som var i Italien för ca 2 veckor sedan. Telefonen fungerar finfint och jag är nöjd.

Aj då; ni har säkert rätt.
Jag har en kompis i Italien nu och lyckas han inte fixa en telefon så handlar jag från Pianetashop även om vi inte hört från vem det nu var så beställt därifrån.

Ciao!

Ursprungligen av Seroxat:

Äntligen!

Får min IPhone3G 16GB Vit imorgon. Den befinner sig just nu i Sverige
/ David

Oooh har du fått den ännu? Jag väntar spänt på att höra att Pianetashop är rekorderliga (det ordet använder jag inte ofta)!

Heja olåsta telefoner!

Vet någon av er om Schweiz och Österrike säljer olåsta telefoner någonstans? (jag frågar för att en kompis kanske åker dit)

På Apples sida About activating iPhone 3G with a wireless carrier står under dessa länder "Contact carrier for authorized unlocking" men när jag ringde till till Swisscom (motsvarigheten till Telia) så sade supporten att det inte fanns något sätt att köpa olåst iPhone via dem.

Ursprungligen av pherson:

Nu har jag beställt iPhone 3G 16GB från Italien Pianetashop.it . €529 (+€10 frakt). Pratade i telefon med dem, och de sa "This iPhone is guaranteed to work with all European operators without any modification". Jag får den (förhoppningsvis) om ca 7 dagar. Hittade butiken via italienska prisjämförelsesajten Ciao.it

Hej! på Ciao-länken så fick Pianetashop dåliga referenser från de 3 senaste köparna. Jag är ändå jättesugen på att handla, speciellt eftersom de hade telefoner på lager i skrivande stund. Kändes de seriösa när du talade med dem? Jag vet inte om jag orkar vänta en vecka på att höra hur det gått innan jag själv ska beställa... Hur som helst - lycka till!

1