Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
fmoström

fmoström

Medlem
  • Plats Norrköping
  • Registrerad 2008-07-22
  • Senast aktiv 2010-09-16
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen fmoström har skrivit i forumet.

1

Tack Poseidon, lusläste FAQ o såg det...ja ja då blir det att låta min 16Gb få ligga i butiken till någon annan..o vänta på en upplåsning lr köpa en från italien..får se..

natti nu måste jag sova lite

Är på G att köpa iphone idag men måste vara veta en sak innan.. om jag kör pwnage 2.0 låser den upp operatörs låsningen då? delvis jag kan köra tele2, halebop lr Tre som jag har som abonnemang?
Jag har läst i annan tråd på forumet att att Tre fungerar i Iphone 3g om den inte är låst.

Medans jailbreakad bara gör att man kan köra 3:e parts program på den? har jag rätt..

Från en ovis själ som inte vill för köpa sig

Gjorde en intresseanmällan o ha en vit 16 Gb vit iphone ligger...men jag bor i norrköping..ska hämta ut den senast i morgon annars säljs den. får se om jag får svar på mina frågor innan. Annars får jag köpa en senare

Äntligen..vilket problem att aktivera sig så jag tog till direkt aktivering men sms funktionen fungerade inte...men men nog om det

Jag måste få lite klarhet i vissa saker snabbt innan min 16 Gb Vita Iphone som ligger i telia butiken säljs ut i morgon bara för att jag inte har hämtat den.

Jag tänkte ta de billigaste möjliga abonnemanget 69:- med 100:- förhöjdmånadsavgift o 2300:- i dirket kostnad..

Om jag då jailbreakar den o pawnagar den sorry min stavning slutar jobbet om 10 min. Kan jag då använda mitt 3 kort i den? lr sa någon att det inte går att sim unlocka iphones? för annars är det ju bara att återställa iphonen till sitt ursprung efter 12 månader då man kan låsta upp den lagligt hos telia som vissa hade nämt lr är jag ute på djupt vatten?
Vet inte om mitt inlägg är helt ute i blåsväder i denna tråd..känner bara att jag måste ha svara innan jag exploderar *vill ju ha skönheten* men ni hade rört några av dessa frågor annars blir väl inlägget flyttat..

// Fredrik

1