Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jens008

jens008

Medlem
  • Plats Huddinge
  • Registrerad 2008-07-31
  • Senast aktiv 2008-12-12
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen jens008 har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • Huddinge
  • 2008-08-21 18:39

2300:- spänn lät ju bara för bra....

Jag ringde upp honom och gav honom ett erbjudande som han inte skulle kunna motstå om han verkligen kunde fixa fram så billiga iPhones. Sa att jag inte var beredd att betala i förväg men att jag kunde vänta tills han hade en iPhone i Sverige och då träffa honom personligen och testa telefonen innan han fick pengarna. Om den skulle funka sa jag att jag kunde betala 4000:- istället. Han sa att han skulle ringa mig när han hade telefonen i Sverige...

Om han verkligen kan fixa fram telefonen så har jag gjort ett klipp och om han inte ringer så har jag i alla fall inte blivit blåst..

  • Medlem
  • Huddinge
  • 2008-08-21 10:10

Har fått ett otroligt erbjudande idag. På Blocket hittade jag en annons iPhone 3G för 2300:- Mailade säljaren och fick följande svar:

Hej Alla.

Intresse för denna produkt har varit större än vad jag trodde och när jag mailar alla er så har jag lyckats få in 3 till i lager så det finns 4 st kvar av alla Iphone.
Beställningen skulle ske senast 28/8 men som det ser ut nu så kommer leveransen att gå iväg redan på måndag.
Det är Nya Iphone 3g 8gb minne med gps. Telefonen är svart och telefonen är inte operatörslåst på något sätt. Alla snackar om att man inte kan köpa utan abonemang men det kan man om man går in som företag i USA. Telefonerna har 1 års garanti från butikskedjan i USA vilket också ni kommer få ett kvitto på vid leverans. Tyvärr är tagentborde på engelska men går att ändra till svenska.

Information om hur vi går vidare står i avtalet samt hur vi löser allt.

Så det är först till kvarn.

Säljaren har gjort i ordning ett avtal i Word som man skall skriva under när man träffas. I samband med mötet betalar man. Detta skall fungera som kvitto enligt säljaren. Leveransen sker efter 10 arbetsdagar. I avtalet har han angett sitt personnummer adress och telefon. siffror och adress verkar stämma om man gör en sökning på nätet.

Han påstår att han kan köpa så billigt eftersom han köper som ett exportföretag i USA. Han får ett fördelaktigt pris eftersom han köper 8 telefoner på samma gång. Han påstår vidare att telefonerna inte är operatörslåsta. Hur är det möjligt? Trodde inte det gick att få tag på obundna iPhone 3G i USA?

Är detta bluff?

Senast redigerat 2008-08-21 11:11
1