• Medlem
  • Gislaved
  • 2008-08-19 11:49

Hmm, har läst runt lite angående dessa kommande uppdateringar, och det verkar ju som att även hårdvaran kommer att uppgraderas förutom designen.

Då är egentligen min lilla fråga till dom lite mer insatta om det är värt att vänta på det nya istället för att köpa MBP nu. grejen är att jag drar till australien den 18 september och ska plugga 1 år grafisk design, vill ha en MBP innan dess jag sticker helst så man hinner konfigurera den litegrann o lära känna den (min första mac) .

Tror ni det är så pass stora hårdvaru förändringar så att det blir en STOR skillnad i prestanda eller kanske bara ett litet snäpp bättre? Dessutom så kanske den nya versionen kommer lida av barnsjukdomar? Då är det kanske lika bra att beställa en nu och få en som garanterat funkar smidigt o fint. För jag tvivlar väl på att man blir besviken på den nuvarande MBP i prestanda, den borde hålla måttet nu och ett åt framåt väl?

well, det blev långdraget men jag vore tacksam för lite av era tankar kring ämnet, jag tror faktsikt inte den nya hinner komma ut o landa hemma hos mig innan jag sticker så det blir väl den nuvarande versionen after all..