Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stikosara

stikosara

Medlem
  • Plats Leksand
  • Sysselsättning har en macbook, en ipod 30 Gb och en Ipod touch på 16 Gb
  • Registrerad 2008-08-24
  • Senast aktiv 2012-06-11
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen stikosara har skrivit i forumet.

Hjälp! Ska hjälpa pappa med att koppla in man mini till hans nya samsung lcd tv.. Han har köpt hdmi kabel.. Men hur gör man sen?! Vi är ganska nollade så var noggrann med detaljer tack

Så man vågar göra så alltså? haha jag är inte så kunnig som ni kanske märker Jag förstör inget på hans dator då om jag testar med min hårddisk?

Min man har en macbook pro 13.3 tums... kan man testa med den? eller så köper jag helt enkelt en ny hårddisk till min och testar..... hellre de än att lämna in och de säger att det är hårddisken hehe. då spar jag kanske in lite pengar

har pratat med fler nu över jul och de tror även de att det är hårddisken. så vi kör på det

Jag har testat just det att radera skivan med journalförd o så, men det går inte det är då det står att radering av enhet misslyckades. Kunde inte ta bort skiva från skrivbordet..

Jag får ringa dit och höra vad de säger.. Suck om det är logikkortet =/ jag skiter i allt som är på datorn, jag har de flesta bilder på iphonen o kan fixa över alla bilder på så sätt. jag vill bara få den att fungera! =/

Försökte nu radera via skivverktyg men står att radering av enhet misslyckades. Kunde inte ta bort skiva från skrivbordet..

Hur gör man då, snälla hjälp!

Hade för några månader sen probem för första gången. Datorn startar men kommer inte längre än till äpplet, den står bara o snurrar där.. Lämnade in den fick till svar att den "bara" tar en omväg för att starta upp.. Just det min modell jag har är macbook som kom ut hösten 2008, den som ser ut som en nuvarande macbook pro 13.3".

Hände samma sak för en månad sen, fick igång den genom att sätta i installationsskivan, och starta från nätverket.. Men den kraschade sen igen. Nu fungerar inte det inte att starta från nätverket heller..

Jag har testat allt tror jag, men alla dessa kombinationer med bokstäver när man startar upp datorn..

Jag har även testat att installera om men det går inte det heller. Minns inte riktigt vad det står varför det inte går men det var att jag skulle ändra något med startskiva?

Jag har gått in i kollat att allt är ok på cd-skivan och det var det..

Tror ni hårddisken har kraschat nu?

Så less att man betalar 995 kronor och ändå består problemet.. Bör kanske tillägga att jag inte är så pass kunnig inom detta. Har ni några konkreta tips eller ska jag få lov o lämna in den igen..

lämnade in den nu för bara 995 skall de kolla vad d är för fel. suck! att man är så dum o inte tar appel care!

jag har testat med skivan.. den kom igång när jag tryck in C, fick välja språk men sen blev det stopp.. gick inte att installera om stod det.. men kom in så jag kunde kolla skivverktyg på ett annat sätt.. testa o det stod att allt var ok. Men min syster har haft samma problem, där stod det att hårddisken var ok fastän hårddisken var paj. Jag ska lämna in den i dag så de kan kolla vad det är för fel..

Min kära fina Macbook (inhandlad hösten 2008, precis när de nya i aluminium kom) kraschade nog sönder igår. Jag tror hårddisken har gått sönder, jag ska lämna in den o kolla..

Men jag har funderat på att själv byta hd om det nu är så att den är sönder.. Karln min har en Macbook Pro, 13,3" .. De är ju nästan identiska så jag ställer kanske en dum fråga, tror ni att jag kan använda hans installationsskiva till min dator??

Jag har nämnligen skiva o kartong och allt sånt i föräldrahemmet 30 mil bort, visst kan jag skicka den men ni vet hur det är. Man vill fixa allt så fort som möjligt och är det så att man kan använda hans skiva så vore det ju kanon..

Jag är som ni kanske märker inte så kunnig inom detta men jag vill lära mig.. Kollat forum o filmer hur man byter HD och nog tusan skall jag kunna fixa det, bra verktyg har jag också

Samma för mig, har testat det mesta.. Testade också med skivan men står att det inte är något fel alls.. Har såklart inte sparat något.. Känns välli tungt, ingen som har kommit på någon ny super lösning till detta hemska problem.. =/

Hejsan! Jag köpte min itouch i april 2008. Ska nu sälja den men vetti tusan vilken generation den är ifrån.. Hur kan man kolla det? vad innebär de olika?!?!

Jag har en gammal ipod 30 GB med en massa massa låtar, som jag dock inte har på min dator.. Men nu vill jag få över dessa låtar. hur gör jag? vilket program skall man använda sig av för att lösa detta. Jag kör såklart med en macbook

En som inte är så pass kunnig på detta område. Jag har den senaste macbooken och vill kunna koppla in så jag kan se film från datorn på tv:n.

Det är en tjockis tv jag har, dock av en nyare variant.... Går det och vad behöver jag för kablar?

ahh nu har ja fått min älskade nya macbook.. Beställde den via butik i tisdags.. sålde min gamla i onsdags.. var några jobbiga dagar men nu är allt frid och fröjd och jag är mer än nöjd = )

Jag är student, men har inte varit nå problem tidigare.. Köpte förra i butiken och man får la samma rabatt? Har för mig jag fick det förra gången?!?!?

Någon som har koll på om de har fått in den på BK data i falun?