Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
StereoEvent

StereoEvent

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Jobbar som ljudteknikers samt projektledare inom event-, nöje-, musikbranschen. Har använt Mac sedan 1995 i jobbet. Flitig användare av Logic Pro, Keynote samt finner Parallel Desktop att vara ett program som jag faktiskt behöver.
  • Registrerad 2008-08-31
  • Senast aktiv 2009-03-09
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen StereoEvent har skrivit i forumet.

1

Problemet är löst!

Har idag pratat med Apple och det visar sig att uppdateringen utav deras firmware 7.4.1 inte har varit till full belåtenhet, en bov i dramat är tydligen uppdateringen utav Airport Utility 5.4.1!

Om ni har problem med en Airport Extreme eller en Time Capsule så ladda ner den gamla Airport Utility 5.3.2 och installera den och därefter ska ni kunna komma åt AWDn.

Jag vet inte om det är någon hjälp för någon, men man kan ju alltid hoppas på det. Jag finner åtminstone STOR glädje i detta att allt lirar som det ska igen. Apple ska komma med en ny uppdatering inom väldigt kort, men de vill inte säga när. Problemen är ett faktum och de jobbar med en lösning just nu.

/Joseph

Jag är som de allra flesta väldigt godtrogen till Apple och deras produkter och därmed deras uppdateringar. Jag har en Time Capsule (hösten 2008) och jag hade v. 7.3.2 i den och skulle ladda ner och installera v. 7.4.1. Problem dök upp när den bara stod och letade efter den nerladdade firmwaren men kunde tydligen inte hitta den. Jag försökte flertal gånger och det gick inte, gång på gång.

Märkte rätt snabbt att mitt trådlösa nätverk som jag har genom min TC inte fanns tillgängligt längre. Kollade i Airport Utility och såg att det inte fanns något trådlöst nätverk aktiverat, åtminstone inget jag kunde se direkt. Försökte göra en Manual Setup
men kunde inte komma in i TCn.

Någon som vet vad jag kan göra?? =´(

/Joseph - en smått ledsen snubbe i goa Gôteborg

1