Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
McFrippe

McFrippe

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2008-09-02
  • Senast aktiv 2009-04-01
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen McFrippe har skrivit i forumet.

1

Jag har handelsbanken för jag får bra räntor på mina lån....:)

Skulle aldrig få för mig att byta bank för att nån annan har en bättre teknisk lösning, men å andra sidan, har man inga lån så kanske såna bagateller spelar roll.

Bifogar bild på det som händer om det är till nån hjälp.

Hej på er,

Jag försöker att installera OS-X drivrutiner för Canon LPB 5200 via Official Canon Drivers and Software där det finns en lämplig *dmg som enl Canon skall passa till min laser. Problemet infinner sig när installationsprogrammet har gått klart och efter att den har startat om maskinen (windowskänsla

).

När jag sedan försöker lägga till min skrivare som jag delar ut på min Airport Express, hittas skrivaren utan problem men när jag klickar "lägg till" kommer det ett felmeddelande som säger "Fel 9672, kan inte lägga till skrivaren" och man kan bara klicka "ok".

Jag har Googlat, avinstallerat, ominstallerat, tagit andra drivrutiner från den japanska siten, provat med närliggande modeller i listan osv osv.

Inget fungerar.

Det vore ju trist om min dator för 25.000:- inte kan lägga till en vanlig standardskrivare utan att jag måste dela ut den via min PC för att få det att funka. Så snälla hjälp mig att pensionerna PC'n en gång för alla!

Senast redigerat 2008-09-22 10:50
1