Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Skrinnarn

Skrinnarn

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2008-09-05
  • Senast aktiv 2012-07-21
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Skrinnarn har skrivit i forumet.

1

Tjena!

Hittar inte info om detta när jag läser om apple tv, som framgår av rubriken undrar jag om man kan få upp det man ser på min macbook även på min tv med hjälp av Apple TV, t ex om man gör key-notepresentationer, spelar poker, kollar filmer via VLC etc etc...

Det kallas säkert nåt fiffigt när man åstadkommer detta, men jag vet inte vad det heter.

Tacksam för alla svar!

Med vänlig hälsning, Pontus

Tjena, jag sitter och knåpar med en föreläsningsserie. Jag skulle vilja spela in bildspelet som jag gjort, och lägga på berättarrösten när jag tittar på bildspelet, alltså inte lägga in det i efterhand. Problemet är att om man klickar på "spela in" kommer bildspelet i helskärmsläge, och då ser jag ju inte mina föreläsningsanteckningar. Jag lyckas in hitta om det är möjligt att spela in bildspelet i vanligt läge så jag samtidigt kan se mina anteckningar. Känns hemskt krångligt att behöva maila anteckningarna till min Ipad för att läsa ur dom...

Tacksam för svar!

Mvh Pontus

Hej vänner!

Jag har kört fast, och det rejält!

Jag har spelat in ett par filmer på min iPhone, lagt in dessa på min macbook, så långt allt väl.

När jag sedan lägger över filmerna in i iTunes så kan man bara öppna filmerna i "videor" på iPaden. iMovie hittar inte filmerna. Har gjort alla tänkbara lösningar, mailat, dropboxat etc, men iMovie hittar inte filmerna så jag kan därför inte redigera dessa!

Har nån stött på samma problem? Ps. Jag har ominstallerat iMovie x 2.

Hej!

När man köpt ngt i itunes men som är för stort för att laddas ner på ipaden, så poppar det ju upp ständiga påminnelser om att man istället ska ladda ner det köpta programmet från ett wi-fi. De poppar ju upp flera ggr i minuten, oklart varför.

Hur får jag bort dessa påminnelser, som driver mig mot vansinnets rand?

Mvh pontus

Hej vänner!

Sannolikt inte ett problem enbart på ipad, men likväl...

Om man lägger in pdf-filer i sitt bibliotek i ibooks, hur gör jag då för att byta namn på dokumenten i mitt bibliotek? Är ju ibland helt hopplösa titlar på sånt man laddar ner. Måste jag ansluta till min macbook och ändra via itunes?

Mvh pontus

1