Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
lunkan1x

lunkan1x

Medlem
  • Plats Mjölby
  • Registrerad 2008-09-16
  • Senast aktiv 2011-03-24
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen lunkan1x har skrivit i forumet.

1

Nu har UPS äntligen lyckas leverera min MacBook men särskilt snabbt gick det ju inte. Är grymt nöjd med datorn som går som ett spjut men luckan för batterifacket sitter aningen löst. Har hört att fler har det problemet. Hur mycket glapp ska man acceptera? Någon mer som har ett litet glapp mellan luckan och övriga underdelen?

Måste dessutom säga till de som fortfarande väntar att den är ännu sexigare i verkligheten än på bild, i synnerhet med belysta tangenter, ser grymt ut!

Ursprungligen av Zajber:

Vart söker ni för att få denna informationen??! Jag har sökt på ref-nummret på både TNT och UPS utan någon som helst lycka. Och min ska komma den 6:e Nov så den borde ju dyka upp på nån av dessa sidor..
Hur gör ni för att hitta vart era datorer är?

Apple kommer uppdatera sin sida med expiditör och dennes sändningsnummer. Först då kan du spåra försändelsen.

Själv hoppas jag att soporna på UPS kan leverera i morgon och att de inte återigen åker förbi utan att ens knacka på! UPS är lätt den sämsta utav alla frakt/bud firmor jag använt.

Tacka vet jag DHL eller till och med gamla trogna Posten.

Hej!

Som många andra har jag suttit hemma hela dagen och väntat på min MacBook. Enligt UPS skulle leveransen ske idag men helt plötsligt på eftermiddagen så står det på UPS hemsida att ingen mottagare fanns tillgänglig vid avlämning! Bullshit!

Fy fan va illa det är med UPS, Fedex och DHL är SÅÅÅ mycket bättre. UPS verkar bara åka förbi huset utan att ens ringa på dörren!

Skamligt!

Apple borde helt klart byta expeditör, var likadant förra gånge jag beställt en MacBook.

1