Tjaba! Helt ny här, men jag har följt denna tråd ett tag, men först nu när jag skaffat ett konto hos spotify har jag ngt att själv bidra med.
Har nu suttit vaken hela natten pga detta haha Tycker iaf att det har fungerat långt över all förväntan, och jag trodde jag hittade allt jag ville lyssna på. MEN, helt plötsligt gick jag på pumpen, "Katy Perry - I Kissed A Girl".....den fanns inte, det var ju inte direkt den låten jag hade räknat med att inte hitta. Däremot blev jag ju galet nöjd när jag hittade en sådan gammal klassiker som O Superman - Laurie Anderson, den har varit typ störtömöjlig att finna på andra mindre lagliga ställen. Det man saknar nu är ju en funktion att komplettera sina playlists med "egna" låtar ur sitt egna bibliotek. Den funktionen vore grym, då man skulle kunna ha alla sina låtar på ett ställe.
Ljudet är inte heller dåligt, visserligen har jag bara haft möjlighet att lyssna i mina lurar(AKG K271) än så länge, men jag kan inte klaga(jag lyssnar med mina öron, inte ngn annans). Ska kasta i en CD nu å jämföra lite.....
Sedan kan man ju kanske tillägga att det känns lite skönt i själen att man faktiskt bidrar lite till artisterna nu när man betalar för musiken. Jag hoppas iaf artisterna får en del av pengarna så de slipper leva på nudlar?

Jo, en sak till kom jag på, det gick ju kanon att styra programmet med mitt G15-tangentbord oxå.....mediaknapparna fungerade direkt tutan några som helst problem...

PS. Mina invites är redan slut DS.

Senast redigerat 2008-10-09 07:27