Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Clerence2

Clerence2

Medlem
  • Plats Värmdö
  • Registrerad 2008-12-04
  • Senast aktiv 2012-07-29
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Clerence2 har skrivit i forumet.

1

Hej, Försöker länka till ett dokument (word eller PDF). Allt verkar funka men när man klickar på länken på webbsidan får man meddelandet: The system cannot find the file specified. Någon lösning?

Jag har flyttat en iWeb-sajt till en ny dator genom att kopiera domain-filen. Från dator 1 går det utmärkt att publicera sajten via iWeb-ftp. På dator 2 får jag meddelande "kunde inte skriva till servern". Inställningar i iWeb är identiska. Vad göra?

Hej. Jag skulle vilja plocka in en iWeb-sajt från en annan dator i min iWeb. I mitt program har jag redan ett antal webbar så jag kan inte ersätta Domain-filen som annars är lösningen på flytt mellan konton. Vill alltså lägga till ett projekt till min lista utan att ändra befintliga projekt.

Hej. Jag har flyttat över ett projekt till en ny användare på datorn genom att kopiera Domain-filen. Den öppnas fint i iWeb på den nya användaren och det går även bra att publicera. Problemet är att det inte går att spara i iWeb. Jag får meddelandet "Dokumentet Domain kunde inte sparas". Någon som vet?

Jag försöker köra en 3D-player i min virtuella PC-miljö på Macen. Programmet frågar efter Opengl 1.2 för att kunna köra. Jag kör VMware Fusion.

1. Ska rutinen installeras på Macen?

2. Någon som har en aning om var jag hittar den?
Jag hittar en 1.2-version för Mac på Tucow men den är från stenåldern (classic) och går inte att installera.

Vad göra? Please help!

Är det smidigt att uppgradera från 08 till 09 eller är det något man ska tänka på? Jag har några viktiga projekt som jag inte vill tappa. Dyker dom upp som vanligt i den uppgraderade versionen? Tacksam för input.

1