Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Magnoose

Magnoose

Medlem
  • Plats Lund
  • Sysselsättning Skaffade nyss ipod, försöker lära mig allt om den...
  • Registrerad 2008-12-04
  • Senast aktiv 2011-11-16
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Magnoose har skrivit i forumet.

1

Måste telefonen vara igång eller fungerar detta programmet även när telefonen är avstängd?

Är nämligen själv polis i vårt vackra land och skulle kunna ge ett kungarike till den som vinkade till sig oss för att sedan ge oss en guidning mot en eventuell rånare!

Frågan är som sagt bara: Fungerar appen även när telefonen är avstängd? Rånare har nämligen en förmåga att stänga av telefonen så fort de fått tag på den om de är (någerlunda rutinerade vill säga).

//Polisen

Först av allt så tror jag inte att jag hittat rätt ruta att bocka i/bocka av... Men jag skall åter gräva mig in i inställningarna.

När man sedan har gjort det då?

Hur skall man på bästa sätt i INFON till filerna få dem att hamna i samma mapp?

Räcker det att man markerar alla (ex-vis) scrubs-avsnitten och väljer "visa info" "ja, vill visa info på samtliga filer" och sedan väljer rätt "season" för dem? Eller måste man göra det fil för fil? Det var nämligen på ovan nämnda sätt jag gjorde som det istället skapades 22 mappar, en per avsnitt och avsnittet med samma namn som mappen låg i... Weird...

Tacksam för vidare svar!

Magnoose

Vad skall man ändra på i infon för att alla skall lägga sig i samma mapp?

Exempel: Jag har 22 avsnitt av the family guy. Går jag in och ändrar till "säsong 2" och avsnittsnumret på vart och ett så får jag 22 st. mappar med samma namn som filen samt endast den aktuella filen i mappen...

Måset man skapa en ny mapp eller är det inte så enkelt som jag tycker det borde vara? Att gå in och ändra med högerklick-> visa info på allihop och ändra något där?

Tycker att iTunes är ett mycket märkligt och begränsat program. Men jag hade inte kunnat göra det bättre själv (kanske om jag kunnat programera) så därför skall jag vara tyst. Men svara gärna på min fråga!

Tack för mig,

Magnus

1