Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
skruttan

skruttan

Medlem
  • Plats Västerås
  • Sysselsättning Fotograf och journalist samt programledare på Sveriges Radio
  • Registrerad 2008-12-27
  • Senast aktiv 2012-05-01
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen skruttan har skrivit i forumet.

1

Det är alltså när man har flera flikar öppna i webbläsaren som man ser det. Om man bara har min hemsida uppe så blir det inte så men så fort man öppnar en ny sida i en ny flik så ser man det. Det är alltså namnet på fliken jag vill kunna ändra.

Hej!
Jag har precis lyckats skapa en hemsida i iWeb och lagt ut den på nätet. Jag har en fråga till er som är duktiga på iWeb. På flikarna i webbläsaren så står inte namnet på min hemsida utan rubriken på den aktuella sidan man är på. Varför är det så? Hur ändrar jag det?
Jag skulle vilja att det stod Pila Media på fliken i webbläsaren oavsett vilken sida på hemsidan man befann sig på om ni förstår vad jag menar. Nu är det texten som står under menyraden som styr vad som står på fliken.
adressen till min hemsida är

www.pilamedia.se

vore mycket tacksam för hjälp
MVH Pia

Hej!
Jag ska göra en hemsida och har bokat ett domännamn. Nu måste jag även hitta ett webbhotell som är bra. Jag är helt tekniskt okunnig och fattar ingenting av alla konstiga bokstavskombinationer som står överallt
Snälla är det någon som kan hjälpa mig och förklara vad jag behöver för funktioner.

Jag är fotograf och journalist och kommer använda min hemsida dels för vanlig info om mitt företag och att lägga upp små bilder i marknadsföringssyfte. Jag vill också ha tillgång till att kunna lägga upp högupplösta bilder som kunder kan logga in för att hämta. Dessa sidor ska alltså vara dolda och kräva en inloggning för att komma åt.

Jag använder Mac sedan en månad tillbaka. Fungerar det med alla webbhotell.
Hur tusan gör jag och vad behöver jag. Hjälp!!

1