Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
flytime

flytime

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2009-01-31
  • Senast aktiv 2009-12-13
  • Antal inlägg 27

Foruminlägg

De senaste inläggen flytime har skrivit i forumet.

Ja, det vart lite klantigt. Har en mac OSX 10.5. När jag behöver ändra kategorin från exempelvis chamber music till Acoustic då byter den först namn efter min begäran för att sedan ändra tillbaka sig till chamber music när jag trycker igång låten. Förändringen sker alltså när låten går igång.

Har jag lagt in en bild, så funkar det att lägga in den men när jag sedan går in efter att tryckt ok är den inte där längre.

Som ni ser så sparas inte min information. Har sökt och sökt. Inte hittat. Har ni nån idé?

Det är nog med all säkerhet Quote of the day. Detta var dock snyggt satt i övre vänstra hörnet med endast texten synlig. Något hax?

Menar ett skript som ligger på skrivbordet tillsammans med bakgrunden. Ska ta och söka på "quote of the day". Tack för tipset.

Då jag drar filer till en mapp kommer den upp. Vilket resulterar i flertalet mappar då jag sorterar. Jobbigt. Någon som vet hur man tar bort det här?

JAG VANN!

Ställ in så att Adium aldrig ska gömmas. Ta bort -"Window Positions.plist" i /Library/Application Support/Adium 2.0/Users/Default. Håll kvar den mappen stäng programmet. Starta om. Ser du en ny "Window Positions.plist" -ta bort den. Så, nu ska den va där!

Bumpar igen

Den vill fortfarande inte funka för mig. Trycker jag f4 kommer den fram från högra hörnet. Men klickar jag på den åker den bara tillbaka.

Någon som kan?

Hej,

Jag såg någon som hade lagt in en rutan med dagligt uppdaterade citat i sin mac. Jag har letat och letat. Inte hittat.

Någon som vet vad jag menar?

Nu bumpar jag en gammal tråd då jag blev hänvsiad hit av mitt tidigare inlägg. Jag har precis samma problem - men denna lösning fungerar inte. Jag har installerat om programmet - inget hände.

Tack för hjälp

Adium gör mig nu galen. Hade Adium inställt så att den går "in" på sidan när man inte använder det. Helt plötsligt ville Adium inte komma fram längre. Kör senaste versionen. Sökt på detta men inte hittat något liknande på varken svenska eller engelska siter. Jag har installerat om, jag har gått igenom inställningar. Ändrade från att den automatiskt ska gå "in" i sidan till att den alltid skulle vara synlig. Ingen lösning.

Kanske någon vet här?

Tack och bock

Jag har inte märkt utav några problem alls. Tar inte mycket av bandbredden och fungerar mot TPB. Då är det 1.50, jag uppgraderar nu till 1.51. Får helt enkelt se till att testa utorrent nu och se om det blir nån skillnad.