Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
currambero

currambero

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2009-02-10
  • Senast aktiv 2011-08-19
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen currambero har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av ;:

Dropbox är grymt. Har dock hittat ett liknande program som fungerar väldigt bra - Sugar Sync. Rekommenderas varmt.

https://www.sugarsync.com/

Japp. Nu så. Jag har lämnat tillbaka skivan. Personerna på macoteket fattade ingenting och påstod att jag måste ha gjort något fel. Fick låna en installationsskiva av en vän med en i7a och nu är jag på banan igen.

Tack för hjälpen.
//cristian

GRRRR...får ringa till Apple imorgon. Jag ska lämna tillbaka skivan jag köpte...Den är ju totalt värdelös för mig...

//cristian

Great! Typiskt min tur...eller otur...Tack för hjälpen!
Konstigt att datorn är 'gjord' för nyare versioner av 10.6.3 som inte ens går att köpa?

Mvh
cristian

Hej alla!
Jag har en ganska ny Macbook pro 15 tum, i7 2,66 ghz, 4 GB Ram, 500 GB hd. Det är inte min första mac men jag är verkligen värdelös vad gäller datorer. Allt har fungerat bra tills för ett par dagar sedan. Jag har vid ett svagt ögonblick i mitt liv försökt skapa partitioner i hårddisken utan någon riktig anledning osv. Samtidigt började skärmen flimra till vid öppning/stängning av locket. Datorn blev extremt slö och jag bestämde mig för att köra installationsskiva (antar att det är det. skivan som följer med iaf). Denna skiva har min bebis hemma gått loss på vilket inte gjorde så mycket tyckte jag då jag ändå tänkte köpa en ny skiva. Sagt o gjort. Idag köpte jag mac os x 10.6.3.Problemet är nu att min dator vägrar läsa denna skiva? Trycker ner C vid start men inget händer. Jag har kopierat över en avbild till USB och inte heller det hjälper. Datorn vägrar helt enkelt läsa filen. Vad ska jag göra? Gör jag något fel?

Mvh
cristian

Jag har EXAKT samma problem...

Ursprungligen av CEk:

Det konstiga är att i programmappen har jag "VoddlerPlayer", inget annat Voddlertjafs så testade att köra det och det fungerar trots den misslyckade installationen!

Jag har också 'VoddlerPlayer' i programmappen men jag får 'VoddlerNet error' när jag försöker starta en film...

//c

Ursprungligen av CEk:

Nån mer än jag som har problem att installera nya Voddler? Får meddelandet "Installation misslyckades. Kontaka programtillverkaren."

Jag har detta problem också...Är det någon därute som vet hur detta kan lösas? Hittar ingen information hos Voddler. Blä!

//cristian

Hej Vänner,
Jag fick upp ett meddelande om att uppdatera min airport express. Självklart gjorde jag det och nu fungerar inte min Airfoil. Den säger att den inte har kontakt med "högtalarna". Samma problem har jag med iTunes men det försvinner vid omstart av programmet. Är det bara jag som har fått det här felet? Innan uppdateringen fungerade allt perfekt!

Hej,
Med risk för att upprepa inlägg...och med risk att jag ställer dumma frågor...

Jag har en PS3 som jag tänkte koppla trådlöst till min dator. Allt detta via min Airport Express. Jag tänkte använda PS3 Media Server för att streama media till PS3an.

Problemet är att PS3an hittar inte mediaservern. PS3 Media Servern hittar inte PS3an. Jag har aktiverat mediaserver i PS3an. Jag undrar nu hur jag ställer in min Airport Express? Jag måste enligt hjälpen 'Enable Port forwarding 5001'? Vad innebär det? (Kan inget om detta). Måste jag alltså öppna port 5001? Hur gör jag detta?

Det ska tilläggas att PS3an kommer ut på nätet utan problem. Jag hittar nätverket.

Är det någon där ute som kan ge mig lite tips?

//cristian

Hej!
Någon vänlig själ där ute som kan, steg för steg, berätta för en nybörjare vilka inställningar som ska göras för att få Dropshare att fungera med Airport Express? Inget verkar fungera. Jag har lagt till porten 8090 i Airportinställningarna men inget händer. Missar jag något?

//c

1