Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Thermoptic

Thermoptic

Medlem
  • Plats Kungälv
  • Registrerad 2009-03-18
  • Senast aktiv 2011-12-03
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Thermoptic har skrivit i forumet.

1

Jag vill skaffa mig eniPhone 4 men undrar om det är smartare att jag väntar med att skaffa den nu och istället väntar tills 5:an släpps ihopp om att dom sänker priset på 4:an. Vad tror ni om detta? Kommer dom sänka priset på 4:an när 5:an släpps och hur mycket isf?

Har nu två Cubes framför mig, en med med Leopard och Tiger. Startade upp ett gäng program och testade exposé för att se hur mycket det laggade. Märkte ändå en ganska bra skillnad, Leopard så kunde man tydligt se hur fönstrerna hackade fram medans det gick mer smooth i Tiger. Även om fler program och updateringar stöds i Leopard så får det nog faktiskt bli Tiger ändå!

Tack för alla svar! Då tar jag helt enkelt och slänger in Tiger istället!

Har slängt in extra ram, om jag minns rätt så skall jag ha 1,5gig i den nu. (vilket skall vara max?)

Tipsa gärna om ni vet några fler sätt att boosta mjukvaran/hårdvaran för att få Cuben att gå lite smidigare.

När G4 Cube släpptes så hade den OSX 10.3 men frågan är vilket OSX jag kan slänga in på den idag? En kompis till mig har 10.4 som tydligen skall funkar väldigt. Jag har själv lagt in 10.5 men tycker det blir lite segt med detta, funkar ok men laggar lite då man arbetar med det. Så jag gissar helt enkelt på att 10.4 är det bästa valet?

Några tips eller idéer ang detta?

Jag var tvungen att ominstallera mitt Windows och då blev det också en nyinstallation av iTunes. Så jag har alltså ett helt nytt cleant iTunes installerat nu.

Första frågan är, vad händer om jag nu kopplar in min iPhone och synchar? Kommer min iPhone tömmas och bli helt clean också iom att iTunes nu är helt tom? (kommer all min musik, podcasts, telefonkontakter etc försvinna?)

Andra frågan är: kan jag på något vis få tillbaka alla mina Podcast prenumerationer, iphone inställningar apps etc till den nya iTunes installationen. alltså så som det var innan? (Jag har fortfarande kvar den gamla iTunes katalogen som den var innnan så jag har kvar library filen och rubbet) Går det typ att importerna något? Eller flytta över någon fil etc?

1