Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bestefar

Bestefar

Medlem
  • Plats Falkenberg
  • Sysselsättning Min iMac och jag. Ehum.. förlåt, glömde min iPhone och iPod...
  • Registrerad 2009-04-06
  • Senast aktiv 2013-02-01
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Bestefar har skrivit i forumet.

1

"Äpplet faller inte långt från 99mac"

Råkade ut för det idag! Jobbet blev inte helt nöjt..

Ursprungligen av westerlu77:

En sjukt störig grej med folders är att när man är inne i en folderapp. och avslutar appen så hamnar man i folderappen igen istället för home-screen, vansinnigt faktiskt!! En onödig knapptryckning behövs i det fallet.

Det låter som att du hittat dagens i-landsproblem.
Personligen håller jag inte med dig. I OS X stängs inte finder ner för att du öppnar ett program. Det är väl en del av "multitasking" att den har fortfarande igång grejer under tiden. Mappar är en del av detta. Då tycker jag det är värre att man alltid får dubbeltrycka och sedan hålla inne ikonerna i "multitaskdocken" och sedan trycka på minusknpparna för att stänga av programmet. Eller är det avstängt redan? Någon som vet?

Ok, tackar för all hjälp!
Tanken var väl främst att kunna ha det på datorn för att synkronisera med iPhone och andra eventuella enheter man vill se film på. Men det verkar ju svårt.

Dalle; Glöm att jag nämnde Apple TV. Jag menade bara hur Eye-TV funkar. Men tack för infon.

Emil: Japp, jag har Telia. Mitt behov är egentligen att spela in program när jag är borta, vilket jag är väldigt ofta. Då har jag för mig att jag kan lagra på datorn och titta på det antingen på min TV via PS3:an eller synkronisera via iTunes till min iPhone (kanske inte den mest ultimata titta-på-film manicken, men ändå.)

Hej!

Efter att ha funderat över om man ska införskaffa sig en Apple-TV och försökt ta reda på vad den är bra respektive dålig på. Snubblade jag in på någonting som heter Eye-TV.
Detta blev jag väldigt nyfiken på, och nu undrar jag; Ni som har detta, är det bra? Hur fungerar det rent tekniskt. Behöver man mottagare osv?
Själv har jag TV via fiberlan. Går detta att kombinera?

Tack på förhand.

Ursprungligen av NickZse:

Även om Oops kalendrar hjälper till så är det inte optimalt tycker jag. Har lämnat feedback till Apple om det här med veckonummer. Om någon vill hjälpa till att trycka på så gör ni det bäst här.

Sagt & gjort! Enkelt att göra i vanlig ordning!

Ursprungligen av JohanB:

Här finns färdiga veckonummer till iCal:
WebObjects Error

Vad skönt att en snart 5 år gammal tråd kan hjälpa en vilsen Apple-själ med en så enkel grej som veckonummer. "Oops" kalendrar var ju sjukt smidiga att lägga till. Tack!

Mycket märkligt att inte Apple ordnat det på denna tiden, verkade ju dock som att iPad kommer att ha en betydligt bättre och snyggare iCal.

1