Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
henrikhansen

henrikhansen

Medlem
  • Plats Halmstad
  • Sysselsättning -
  • Registrerad 2009-05-29
  • Senast aktiv 2010-05-04
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen henrikhansen har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av PsychoSaurus:

Min macbook alu har lite samma fenomen. Apple's "accelerometer" är väldigt känslig på de senare macbookarna. Min macbook parkerar läsarmen även vid väldigt små "stötar", som tex när jag ibland ställer ifrån mig datorn. Detta är inget att vara orolig för, datorn är designad att göra så.
Jag har kört diagnostikverktyg flertalet gånger och kontrollerat hur många "skadade" sektorer disken har och dessa klick är helt utan tvekan inga klick som beror på dåliga sektorer.

Vill du vara 100% säker på att det inte är något fel på din hårddisk så bränn ut ett exemplar av ultimate boot cd och kör en hårddiskdiagnostik.

Detta känner jag igen mig i. Tror inte hårddisken håller på att ge upp eftersom det endast låter då tryck sätts på eller förflyttas på bottenhöljet. Får väl ringa en genius och fråga.

Tack för svar. Det är alltså inte normalt att mbp tickar ifall den står på något mjukt underlag så tryck kommer på undre locket?

Tjena, jag har en så gott som ny MacBook Pro 17" (5,2) och jag är ny på mac.

När jag bär runt på datorn eller sätter den på typ magen om jag är i sängen eller nåt uppkommer det "tickande" ljud från inuti datorn. Är det accelerometern som stänger av hårddisken eller något? Ljuden är väl "ganska tyst". Ska det låta så här? Vet inte om jag ska bry mig..?

1