Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
marthinfreij

marthinfreij

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2009-06-01
  • Senast aktiv 2013-02-25
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen marthinfreij har skrivit i forumet.

1

Vill bara uppmärksamma er om att vi nu tryckt ut en ny version (v1.1) av Wkly i App Store. Vi har lyssnat på all feedback och bland annat byggt om kalenderintegrationen helt. Veckonummer på ikonen går att slå av och på. Appen är dessutom, tack vare underbara vänner, översatt till danska, finska och norska! BONUS: Skaka telefonen lite försiktigt för att slumpa fram nya bakgrundsbilder! Finns i App Store nu!

Wkly - Yet another week app for your iPhone

Hej!

Jag och en kompis har byggt en app som hjälper dig att hålla koll på vilken vecka det är just nu. Aktuellt veckonummer visas direkt på ikonen och uppdateras automatiskt i bakgrunden. I appen kan man även räkna fram start- och slutdatum för en vecka samt vilken vecka ett visst datum ingår i. Appen heter Wkly, kostar 7 kr och ligger just nu med i New and Noteworthy i App Store.

Se Wkly - Yet another week app for your iPhone för mer information!

Fick min Bumper via iPhone Case Program igår. Tog runt en vecka från beställning till leverans. Är inte alls nöjd med Apples Bumper. Passar dåligt och ser riktigt fult ut. Kör hellre utan.

CocoaHeads Stockholm är en etablerad utvecklargrupp för mac- och iphoneutveckling med närmare 100 medlemmar. Vi träffas i Stockholm en gång i månaden sedan ett år tillbaka. Alla är hjärtligt välkomna. Mer info på CocoaHeads Stockholm | Google Groups

1