Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sverker G

Sverker G

Medlem
  • Plats Rättvik
  • Registrerad 2009-06-18
  • Senast aktiv 2014-12-14
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Sverker G har skrivit i forumet.

1

Tack för svaret. Kanske får bli nån minidisplayport då i såna fall.
Jo, jag hittade iofs den länken också. Men så tänkte jag om jag verkligen måste ha deras eller om jag kan köpa vilken bluetooth sticka som helst. Vore ju najs att ha det trådlöst.

Ursprungligen av timlundborg:

Hej alla

Har en fråga kring min nya iMac (sent 2012- modellen).
Jag att det finns en adapter för optisk kabel för iMac. Den ska konvertera/öppna så att den optiska kabeln funkar i det vanliga uttaget för hörlurar, de i butiken säger att när man har den i så låter adaptern den optiska signalen att "lysa/skicka den optiska signalen" igenom hörlursutaget och så att kvalitén blir precis som vanligt med en optisk kabel....stämmer det att den nya iMac;en stödjer optisk kabel? hittar inget svar sj.

Tack på förhand

Jag lånar tråden lite.
Jag har en mcbook air från 2011. Funkar detta även på den?
Har köpt en ny förförstärkare där det enbart var digitala ingångar. Fick rådet av återförsäljaren att då köpa en toslink kabel, vilket jag gjode. Köpet den från kjellochcompani som det länkas till längre upp i tråden, men har inte fått det att fungera. Behöver jag någon mjukvara eller nåt? Är datorn för gammal för det?

På förstärkaren finns en usb ingång märkt med symbolen för bluetooth. Så tydligen ska jag alltså kunna köpa en bluetooth mottagare och sätta in där, eller? Förstärkaren jag har är denna Andra tips på hur jag kan ansluta datorn alt tel till anläggningen?

Tja ridsport.se/spel (min dotters favorit sida) tv3 play, kanal5 play, spelo.se (grabbens favoritsida), en hel del spelfunktioner på farmville på facebook (sambons favorit sida) mfl.

Vad gäller facebook så kanske det inte är flashplayer det hänger på.

He he... den måste jag ha missat... men det är en massa andra sidor som har flashplayer också...
Finns det ingen juste fungerande lösning på detta?

Min sambo har en iPad men lägger beslag på min bärbara då tv4-play samt andra sidor som kräver flashplayer. Har sökt lite på nätet hittat ett par lösningar, men de verkar tvivelaktiga. Hur har ni gjort? Skiter ni idet eller har ni hittat någon juste lösning på detta?Tacksam för tips.

Ursprungligen av Goflorp:

illa och illa... Jag vet inget mer oseriöst än när man får mail från någon med en hotmailadress...
jag vet att det är fördomar till största delen, men jag vet folk som sorterar bort allt från hotmail vid jobbansökningar osv.

Gmail är faktiskt inte alls illa. De tar bra bilagor, utrymme finns, mkt god uptime, sällan krångel, gratis.
Du kan ansluta via IMAP (som det skall vara) men även POP3 om man så önskar eller webgränssnitt...

Lever de fördomarna kvar än??? Hotmail har varit uselt och, med all rätt, haft dåligt rykte. Men de har hottat upp sig rejält de sista 8 åren. De ligger lite efter i utvekcling, men jag gillar hotmail skarpt!

Jag har absolut inget emot gmail, men jag har haft min hotmail i nästan 15 år och jag orkar bara inte byta adress. Det är ju inte bara att meddela alla i kontaktlistan utan alla herrans medlemsajter man måste ändra på... har inte tid, eller rättare sagt, vill inte lägga min tid på det...

fast å andra sidan skulle väl det vara klart vid det här laget... jag menar den tid det tog mig att hitta lösenordet till den här sajten co hsen skriva alla dessa inlägg... Men i alla fall...

Ursprungligen av Per Ejeklint:

Mail-applikationen i Mac har ju stöd för Exchange, och det går att köra mot hotmail via det, enligt Dr. Google.

Det är ju det jag har gjort. Men varken mina kontakter eller mappar från hotmail laddas ned till mailen. Meddelanden markeras heller inte som lästa i hotmail. Alla mina skickade meddelanden m.m. sparas under en separat POP3-map i hotmail Villa tt de ska sparas precis som vanligt, inte i en massa andra skumma mappar.

Ok. ska kika på mBox.

Så om jag fattat det rätt så har hotmail inget stöd för IMAP? Vilket gör att något mailprogram, annat än windows live mail, som tankar ned samtliga mail, mappar och kontakter från hotmail kontot samt markerar mailen som lästa både i programmet och på webben inte finns?

Utan jag får helt enkelt byta till gmail... är det så illa???

Funkar dessa med hotmail också? de refererar nämligen bara till gmail i sina hemsidor.

Jag kör hotmail. Undrar om någon vet något bra mailprogram som jag kan använda?
Det som finns förinstallerat laddar inte ned de mappar och grupper jag har skapat i hotmail.
Skulle vilja ha något liknande windows live mail som spar mailen och makerar dem som lästa när jag har läst dem. Någon som har något bra tips?

Har en macbook air med os x lion 10.7 och kör safari 5.1. Jag kör hotmail då jag inte orkar byta mailadress efter 20 år.

Jag har pages installerat på datorn och kan i det programmet välja att spara filer som word-dokument. Kan öppna de dokumenten i word på min andra dator där jag kör windows 7.
Men jag kan inte bifoga filen från min mac i hotmail. Varför inte?

Någon mer som har samma problem?

1