Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
AntonEngblom

AntonEngblom

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2009-08-15
  • Senast aktiv 2010-06-28
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen AntonEngblom har skrivit i forumet.

1

Hej alla sköna kunniga mac-människor!

Jag får upp detta meddelandet som frågar mig om jag vill avbryta ett script. Ibland står det även "långsamt script".. Grymt störande då detta meddelande föregås av att allting pausar ca 5-6 sekunder innan medans regnbågsbollen indikerar att datorn tänker/jobbar. Detta händer ca en gång i minuten ibland och då ofta två gånger i rad direkt efter varandra.

Jag har testat firefox men även där kommer liknande felmeddelande efter ett tag på just sidan facebook.

Datorn är MBP 15" inköpt ny maj 2009. Snowleopard.

Tacksam för svar!!

Allt gott!

Installerade uppdateringar igår för Snowleopard på min MBP 15" inköpt maj förra året. Internet går nu helt galet långsamt. När jag kollar hastigheten på bredbandskollens hemsida så visar den att jag har nedladdningshastighet på 10mbit vilket absolut inte brukar vara något problem att surfa vanligt snabbt och smidigt.

Känns som det är ngn form av svacka mellan mitt modem och inställningar i nätverksinställningarna..

Detta har hänt tidigare för ett par månader sedan då två andra polare som hade nya bärbara macdatorer hemma hos mig som surfade via mitt trådlösa nätverk.

Jag undrar om ngn har förslag på hur jag löser detta.

Tacksam för svar!

Allt gott till er för övrigt.

MVH

Anton

Hm... har ngn lust att förklara detta lite mer noggrant hur man går till väga? Jag lyckades parkoppla igen. Den ansluter till telefonen och det står att telefonen delar ut via bluetooth.. men inget internet. Funkar bara med usb.

Hjääääälp

Ngn idé om hur man löser detta eller vart man skall informera apple om detta?

Hej.

Jag brukar dela ut internet från min iPhone till min MBP när jag är ute och rör på mig. Detta brukar funka utmärkt. Nu var det ett tag sedan jag sist använde denna funktion och det vill liksom inte funka. Har startat om båda enheterna samt parkoppla igen.

Först använde jag mig av bluetooth... Då ser det ut att fungera.. dvs tre prickar på BT symbolen på MBP samt att det står på iPhone att det delas internet. Dock funkar ingen internet överhuvudtaget.
Testar då med USB som brukar vara stabilt. Då brukar det automatiskt stå i iPhone att internet delas men det gör det inte nu. (Ja.. internetdelning är påslagen...). Efter lite trixande.. vet faktiskt inte vad jag/om jag ändrade ngt över huvudtaget men nu funkar i alla fall delning via USB men fortfarande inte bluetooth.

Det har hänt tidigare att jag varit tvungen att starta om innan det fungerar. Köpte min MBP i maj 2009 ny och kör SnowLeopard på den.

Ngn som vet hur man löser detta problem eller har haft liknande problem efter t ex några uppdateringar?

Tack

Vilken web-adress kan man kolla Apple-eventet live på onsdag?

Tack så mycket för hjälpen! Helt galet bra. När jag råkade komma in i streetview kollade jag på Barcelona så Europa är med i gemet helt klart. Skall glida runt lite på Paris gator nu tack vare dig.

Allt gott.

Jag råkade komma in i streetview när jag skulle visa google maps för en bekant. Jag vet inte hur jag gjorde. Har någon ngn idé om hur man gör? Det är ju klockrent om man får det funka.

1