Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mailshop.se

Mailshop.se

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Vi har en nätbutik som säljer iPhone-tillbehör, www.mailshop.se
  • Registrerad 2009-08-19
  • Senast aktiv 2011-03-11
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Mailshop.se har skrivit i forumet.

1

No offense, men det låter som att du inte har haft med originaldelar att göra om det var helt omöjligt att skruva fast vissa delar... Jag skulle aldrig rekommendera ngn att försöka med billiga kinakopior.

De baksidor vi säljer är Apple original, där skruvar man fast kromramen (om man vill kan man såklart också limma den för extra säkerhet, den sitter dock som berget även utan lim :-).

Vi rekommenderar på vår hemsida också våra kunder att samtidigt byta till en ny kromram eftersom det just är väldigt svårt att montera loss den befintliga kromramen utan att skada den. Oftast har ju kromramen lika mycket repor som baksidan så vill man ha ett snyggt resultat är det väl iofs lika bra att byta den med.

Att byta detta själv är inte så svårt, men som med allt hemmafixande kräver det tid, tålamod och noggrannhet. Det tog som sagt oss ca: 4 timmar första gången, men då blev också resultatet helt 100%-igt. Nu skulle vi dock fixa det på ca: 1,5 timmar gissar jag....

Den svarta gummilisten går inte sönder om man öppnar/tar bort glasskivan med en sugpropp (detta visas i typ alla instruktionsvideos på YouTube nu för tiden).

Ursprungligen av konny_mange:

Hejsan!

  • Var kan jag köpa en ny baksida?

Tackar!

Vi säljer baksidor till alla iPhone 3G modeller, samtliga origialprodukter. På våra sitter också alla "skruvmuttrar" på från börjar då det är i princip omöjligt att flytta över dessa från den gamla baksidan (oavsett vad andra hävdar).

Vi har såklart testat att byta baksida på en iPhone 3G och för oss tog det ca: 4 timmar totalt. Det är lite pilligt men inte omöjligt om man är noggrann. Belöningen är en telefon som ser helt ny ut vilket är rätt trevligt.

OK, vet att detta inlägg kanske inte är helt rumsrent men tänkte bara tala om att vi numera också säljer reservdelskit för trasig glasskiva till iPhone 3GS om ngn skulle ha oturen att tappa sin i golvet och vågar sig på att laga själv.

Inom några veckor kommer vi också att sälja LCD-skärmar till 3GS.

Varken Glasskivan (med monterad touchavläsare) eller LCD-skärmen är samma mellan iPhone 3G och 3GS även om de ser identiska ut (vi har testat och verifierat detta).

Det är inte speciellt svårt att laga glasskiva eller LCD-skärm men du bör ha gott om tid och ta det lugnt och försiktigt. Ca: 99% av våra kunder lyckas med bytet utan problem.

Mvh
Danne
Mailshop.se
Mailshop.se - iPhone-tillbehör och reservdelar

Vi säljer den här, ej Apple original men med samma look och funktion. Dock inga kul lampor som lyser när man laddar eller så, väldigt basic.

iPhone/3G/3GS dock - 149 kr

1